Alla inlägg under februari 2012

Av ali hosseinzadeh - 20 februari 2012 09:35

Jag ska beskriva hur en ligistmentalitet, bedrägeri och ett mer eller mindre terroristiskt beteende kan gå till. En familj går och äter på en resturang, efter maten går de in i toaletten och vandaliserar den. Sedan ser man till att resturangpersonalen ser vilka som har förstört den. Man återkommer nån dag senare, blir nekad att äta på resturangen, anmäler den för diskriminering och får sextifemtusen i skadestånd.


Jag tror inte att någon gillar det här beteendet, speciellt om jag säger att det är sigenare som ligger bakom det. Problemet är att just den här typen av ligistmentalitet, bedrägeri och terroristiskt beteende har genom Rotschild blivit en institutionaliserad del av den engelska staten. 11 september är kanske ett bra exempel på det. Frågan är nu om folk tycker att det här historien som är långt större bedrägeri, med långt mer omfattande förödande än incidenten i resturangen är fel!!??


Kent Ekeroth och bloggen avpixlat tycker förmodligen inte det eftersom de varken klagar eller lyfter upp den välplanerade terroristattentaten i New York för att lura från andra länder på deras tillgångar. De hånskrattar förmodligen och njuter av bedrägerin istället. Att folk ändå kan va så dumma tänker dem! Det ser man ganska tydligt från deras hånleende. Men varför i så fall anses det förstnämnda beteendet hos sigenarna vara så fel?? Det är samma typ av beteende!!


Nu är den här damen Margaret Tacher med sin film järnladyn på tapeten. Under hennes tid var Rotchildiskt präglade bedrägerier och terrorism ganska omfattande. Här var återigen oljepriset och nyttiga idioter i Israel viktiga instrument. Under Margarett Tatcher var de här idioterna nämligen mycket aktiva med sina krig och trissade upp oljepriset till höjder som ingen trodde va möjligt. Det ökade som jag sa innan, hämtade ur William Engdahls bok "gods of money", efterfrågan på dollarn eftersom oljan säljs i dollar. Denna olja som nådde alltså otroliga höjder köptes naturligtvis genom lån eftersom de fattiga u-länderna framför allt afrikanska inte hade råd och inte hade räknat med så höga oljepriser och att de nyttiga idioterna i Israel skulle starta krig.


De visste däremot järnladyn Margaret Tatcher och dollarns och Israels ägare Rotschild. Resultatet av krigen va som planerat att dollarn ska fortsätta sin erövningståg i världen och att många av världens länder skulle bli skuldsatta upp till öronen.


När den fasen av bedrägerin va i hamn var det dags för nästa fas. Margaret Tatcher, järnladyn höjde räntan, även den till höjder ingen trodde va möjligt. Hög oljepris leder ju som bekant till höga energipriser, höga matpriser och inflation. Hur bekämpar man inflation? Jo, genom att höga räntan. Man ska "squeeza ut" inflationen ur ekonomin som järnladyn förklarade det. Att den höga inflationen berodde på det höga oljepriset som i sin tur berodde på de välplanerade krigen som Israel hade startat nämnde man ingenting om. Det ligger inte i Rotschilds natur att avslöja sina bedrägerier.


De fattiga länderna som precis hade sjunkit i skyhöga lån hamnade alltså i en minst sagt sits med de här skyhöga räntorna på sina lån. Man pratar om att afrikanska länderna har blivit självständiga. Ingenting kunde vara mer fel. Någon som har skulder till någon annan är förmodligen aldrig fri. Att de här skulderna hade uppkommit genom bedrägerier är en annan femma!


 

Av ali hosseinzadeh - 19 februari 2012 14:21

Om man säger att illuminati ligger bakom allt så måste man nästan förklara förhållandet mellan Nazityskland Adolf Hitler och illuminati. Adolf Hitler har naturligtvis spelat en väldigt viktig roll för illuminati eftersom Tyskland ansågs och anses fortfarande vara en viktig konkurrent till de och deras högsäte England och city of London.


Alltså, snillarna använde sig som vanligt av sin radarvapen och skapde ekonomisk kris och hyperinflation i Tyskland. Sen stödde de tydligen Hitler ekonomisk så att han ska kunna bygga upp sin organisation och parti. En av syftena va att de ville krossa Tyskland en gång för alla och som ett mindre mål ville ha de ett gäng nyttiga idioter i Palestina. Israel va tydligen en sorts dröm för Rotschild vilket han ville förverkliga på ett eller annat sätt.


Båda målsättningarna blev verklighet, Tyskland jämnades med marken och de där idioterna flyttade till Israel och terroriserar området med sina upptåg. En annan konkurrent som de hade var Ryssland och här spelade Karl Marx en viktig roll. Att en person med så sympla tankar som en pyramid där kungar är längst upp och arbetarna håller uppe hela samhället på sina axlar ska va så spännande kan man ju undra. Men med sina teorier lade han alltså hela Ryssland i ruiner.


Det finns folk som påstår att Lenin har varit illuminatis agent och att han lät skeppa en stor del av den guld som har tillhört Ryssland aristokrati till de här bankirerna plus att hela Ryssland hamnade i ruiner, samma sak som händer i Lybien, Egypten, Syrien nu, kanske i mindre omfattning men syftet är samma. Att ruinera hela länder och få ner de på knäna. De förintade alltså Tyskland med ett destruktivt krig och rånade och förstörde Ryssland med den ryska revolution. Nu har de alltså kommit på demokratin och mänskliga rättigheter som ett bra sätt att förstöra länder och råna de på deras tillgångar.


Och återigen handlar det om att få folk att känna sig orättvist behandlade, antingen handlar det om att de inte kan använda sitt språk som kurderna i Syrien som utgör bara tio procent av den syrianska befolkningen. Frågan är hur de ska liksom uppnå det målet med det upproret som de har satt igång där!! Men temat är samma. Människor känner sig orättvist behandlade. Antingen handlar det om arbetare som känner att de inte får tillräckligt betalt för sitt arbete eller kurder som inte känner att de får använda sitt eget språk eller att deras mänskliga rättigheter blir kränkta. Visst förstår man att de känner så, men illuminati har andra avsikter som har ingenting med varken arbetarna välmåga eller kurderas mänskliga rättigheter. De är bara ute efter att förstöra och använder manipulationer och bedrägerier till sin hjälp.


                                

Av ali hosseinzadeh - 19 februari 2012 13:00

Förutom idioter som Breivik har illuminatibankirerna som sagt stor tillgång till vetenskapsmän och forskare. Dessa forskare sysslar med mycket, som att skapa "mediciner" som skapar cancer eller påverkar kroppen på olika sätt.


Den här svininfluensa vaccinet liksom killen som har klarat sig i två månader i en insnöat bil, i en norländsk januari februari vinter utan mat, liksom 11 september där tre byggnader, tvillingstornen och building 7 rasade samman är märkliga händelser minst sagt. "It does not make sense" som man säger på engelska.


Återigen handlar det om att händelserna ska va så otroliga att ingen ska komma på tanken att någon "bland dem" kan komma på tanken att planera och utföra sådana övergrepp. Vem kan till exempel ens komma på tanken att man kan iscensätta ett sånt omfattande terroristattentat för att attackera andra länder eller att ljuga om någon typ av influensa för att pracka på andra någon typ av medicin. Jag tog själv den här vaccinet och höll mer eller mindre på att gå under. Så obehaglig va den. Men den avsedda effekten verkar inte ha varit det omedelbara utan de här forskarna som jobbar för i illuminati kan ha haft andra avsikter. De sitter i alla fall och letar efter så skumma saker som gener som de kan manipulera och ger olika utfall.


De söker till exempel efter mediciner som kan hålla hela befolkningar i schack. Många små barn har drabbats av narkolepsi och det förvånansvärda är att det bara har hänt i nordiska länder. I bästa fall har det här ståhejet syftet att få nordiska politiker att hamna i skamvrån. I värsta fall så har vi inte sett de verkliga följderna än. Illuminati har med all sannolikhet konstruerat HIV viruset till exempel, med tanke på att för de flesta står det klart att den här viruset har skapats i ett laboratorium. Jag tror inte att någon ensam snille har konstruerat viruset i sin källare utan den har helt enkelt skapats av Rockefeller och Rotschild och de forskare som jobbar under dem.


Någonting annat som de har lyckats med verkar vara att hitta ämnet som leder till cancer. De kan mycket väl ha botet till både cancern och HIV-en med tanke på att skapar man en kod så borde man även ha motkoden. De kan ha botemedel till en stor mängd dödliga sjukdomar men det ligger inte i deras intresse att ge ut dem.


En annan viktig mål som de har är nämligen populationskontroll. Alltså att det ska inte bli för mycket folk på jorden. De eftersträvar till och med att minska befolkning med 9/10. Tydligen har Nelson Rockefeller som har lagt grunden för den här tankesättet med populationskontroll haft lite av socialfobi. Senare har de fått noja om de ska klara av sin kontroll av världsbefolkningen med stora populationer och kommit på att den mest passande summan är 1/10 av den nuvarande befolkningen, alltså någonting kring 900 miljoner människor. Hur de vill åstadkomma det kan man undra om det är med sjukdomar eller med krig, det får vi se.


                                                

Av ali hosseinzadeh - 19 februari 2012 12:10

Man måste vara medveten om illuminatis övergripande mål. Det är alltså, valutan, dollarn, framtida reservvalutor, Israel som framtida säte för de här bankirerna och deras ögonsten, kontrollen över oljan är också viktig som sagt och sen har de andra mål som kanske är inte lika övergripande men som är också viktiga.


Juholt var för euron och för kärnkraft och personer som Peter Wolodarski som är redarskribent och politisk redaktör på dagens nyheter är inte medgörliga längre utan ser rött. Och vi såg vad som hände med Håkan Juholt. Hans efterträdare Stefan Löfven är också för kärnkraft och Euron och det gör att han lever också farligt.


Socialdemokraterna verkar inte falla i illuminatis läppar längre utan man försöker trycka tillbaka dem och det har de ju lyckats med, här spelar ju Sverigedemokraterna också en liten roll. En parti som kan anses vara ännu mer nationalistiska, och det är illuminatis mardröm men de medför å andra sidan andra problem. Sen måste de också främja illuminatis intressen om de ska överleva på politiska scenen. Börjar de bli lite svårspelade och går egna vägar så får de också problem. Vi såg vad som hände med William Petzäll. Han gick sina egna vägar och då råkar man illa ut. Då är illuminati och deras agenter inte nådiga längre utan kritiken, bedrägerierna och lögnerna haglar tills man ger sig.


              

Av ali hosseinzadeh - 19 februari 2012 11:09

Återigen vill jag referera till William Engdahl, den här gången till hans bok "gods of money". I den boken visar han att just dollarn är stommen i för Rotschilds imperium, kanske inte dollarn i sig utan kontrollen över världens viktigaste valuta. Mardrömmen vore som sagt att de får kontroll över framtida världsvaluta, baserad på koldioxid.


Då har jävulen verkligen tagit kontroll över världen och mänskligheten. Tänk att de i framtiden kommer att beskatta oss för att vi andas och alltså släpper ut koldioxid. Men hittills har det alltså handlat mest om dollarn som den här bedragarfamiljen tog kontroll över 1913. Innan hade de kontroll över brittiska pundet men därifrån tog de alltså kontroll över dollarn.


I boken "gods of money" får man läsa hur dollarn systematiskt har tagit över världen och här har Israel spelat en viktigt roll. Man tror att höga oljepriser ska gynna länder i mellanöstern men i verkligheten gynnar det dollarn eftersom det ökar efterfrågan på det. Sedan är Rotschild och Rockerfeller med sina oljebolag som Royal Dutch Sell, brittish petrolium, standardoil och så vidare kontrollen över en stor del av den utvinnade oljan så de tjänar också pengar på den höga oljepriset, plus att de skuldsätter massor med länder som får betala räntor till deras banker. Alltså kontrollen över oljan och därmed möjligheten att kunna sänka och höja priset är ovärderligt för illuminatibankirerna. Det ger de total kontroll som Aaron Russo så fint säger. Och det är det de är ute efter, en fullständigt kontroll över världen, någonting som de kanske inte har helt och hållet men de har som sagt Israel.


Israel används av de här bankirerna att höja oljepriset med sina återkommande krig i regionen för stärka dollarn, skuldsätta länder och skapa ekonomiska kriser. Men de vill inte nöja sig med det. De vill som sagt ha en fullständigt kontroll och då måste de ha kontrollen över all olja som finns i världen. Det finns nämligen fortfarande oljereserver som de inte har kontroll över. Libyens oljereserv var den sista erövringen. Iran har också en del oljereserver och nu är landet fullständigt omringat av just den anledning. Kan de inte sätta sina klor på Irans olja så gör de allt för att hindra landet att exportera sin olja och på så sätt störa deras monopol på världsmarknaden. Vi har även Ryssland som kommer förmodligen att vara nästa jaktbyte efter Iran, och det är landet förmodligen mycket väl medveten om och det är förmodligen därför de har redan gått till verket.


Kina och Ryssland vet att efter Syrien och Iran är det deras tur. Men de har kärnvapen och det kan avskräcka lite men det finns andra sätt att sätta press på de länderna och Rotschild verkar inte vara den som ger sig förrän de har fullständigt kontroll. Deras mål är att bli gudar över mänskligheten och de planerar att förflytta sitt säte till Israel är vad jag har hört. En annan viktig funktion på Israel alltså förutom att de ska påverka oljepriset.


Alltså kontrollen över oljan är livsviktigt eftersom det ger de möjligeten att påverka priset på den och kunna stödja valutan som är en annan pelare för deras imperitum och kontroll, och det är just här som frågan om kärnkraften kommer in också. William Engdahl förklarar i sin bok "a century of war" att kärnkraften är den enda energikällan som kan konkurrera med oljan, de andra energikällorna så kallade grön energi är inte tillräckligt effektiva. Och det är just därför som illuminati är emot kärnkraft eftersom den hotar deras monopl på energiområdet som är just kontrollen över oljan.



              

Av ali hosseinzadeh - 18 februari 2012 18:09

När man tar del av historien av Rotschild inser man vilka mästare de är på bedrägeri. Ett vilktigt skede i den här familjens historia var när Nathan Rotschild lyckades på egen hand skapa en ekonomisk krasch, och det va innan de satte sina klor på median som de gör nu. Anledningen till att han skapade den ekonomiska kraschen, genom att få de andra finansiärerna att tro att England hade förlorat kriget mot Frankrike, va just att köpa upp i princip allt långt under dess verkliga värde. Tänk att de här tjuvarna har nu kontroll över all media. Med jämna mellanrum skapar de ekonomiska kriser för att råna de stackars småspararna.


I andra tider så upprätthåller och underhåller de, som jag nämnde folket med saker som antingen frustrarer eller invaggar de i någon slags hypnosliknande tillstånd. En man räddad efter två månader i en igensnöad bil till exempel. Den är i alla fall den mest lästa artikeln i svenska dagbladet. Varför tog han sig inte ur bilen kan man undra!!


Misstänkt bomb omhändertagen i Alvesta, yippie!!! De som säger att illuminati ligger bakom allting överdriver inte. Om de nu inte ligger bakom allting i bokstavligt bemärkelse, så verkar de i alla fall ligga bakom allting som syns i median och lärs ut på universiteten. Det finns till och med folk som säger att illuminati ligger bakom kommunismen och att Karl Marx liksom Anders Breivik har varit frimurare eller i alla fall samarbetat med de här bedragarna.


Man lever helt enkelt i en drömvärld som har skapats genom illuminatis agenter och deras totala dominans över alla viktiga institutioner i samhället. Tänk att de vill ta över guds roll om de inte gör det redan. I så fall är det som jag gör nu ungefär att svära i kyrkan. Jag gör revolt mot gudarna. Mr Rotschild. Han sitter å bestämmer vad vi andra ska tänka och. Går runt på sina swinger party, har sex med späddbarn och utför human sacrifice. Dödar de som han känner för. Det är många som beskriver situationen att jävulen har tagit över guds roll och det kan man lätt hålla med när man ser vilka typer av människor de är.

 


Av ali hosseinzadeh - 18 februari 2012 16:42


Mycket av den informationen som jag nämner här hämntar jag från William Engdahl och hans böcker. De där böckerna är verkligen ögonöppnare och får en att inse hur världen hänger samman. Ett begprepp som jag i alla fall hämtar från William Engdahls bok "a century of war" är "etnisk manipulation". Alltså, man manipulerar en etnicitet och gör att den mer utpräglad. Även här används naturligtvis median och ett bra exempel på hur det går till är, att man kort och gott visar den gruppens eller nationens flagga.

Det har förmodligen varit svårt att undgå kurdistans flagga om man har följt nyhetsrapporteringen om Syrien och kurderna är naturligtvis snabba på att snappa upp det. Att visa flaggan är helt enkelt för att manipulera och hetsa upp kurderna som kan anses vara undertrykta i området eftersom de inte kan använda sitt eget språk. Men å andra sidan kan man ju känna sig undertryckt av många olika anledningar. Det illuminati gör här är just att lyfta fram det som passar de i den specifika situationen och i det här fallet för att manipulera den kurdiska etniciteten och få kurderna att förstå och känna sig undertrykta. Uppmärksamma att det är ingen som klagar på att engelska håller på att ta över världen. Där finns det ju också anledning att man ska tycka att det är orättvist men just den orättvisan har illuminati inte någon nytta av. Den uppmärksammar helt enkelt bara orättvisor som passar den själv.


Ett annat exempel på orättvisor som lyfts fram av illuminati och dess långa arm median, universiteten å så vidare är feminismen, alltså en tvist mellan män och kvinnor. Att skapa division och osämja mellan män och kvinnor kan mer eller mindre anses vara optimalt eftersom de utgör var för sig halva världens befolkning. Illuminati använder sig helt enkelt av den gamla hederliga tekniken divide and conquer. För att göra det lyfter man upp orättvisor och annat som är irriterande för att skapa den här frustrationen, spänningen och kriget om det ska behövas.


Nu ser vi ju till exempel hur personer som Kent Ekeroth tar upp invandringen och som jag har nämnt tidigare är det sionisterna själva som har skapat. De kan mycket väl villkorerat sina lån till västeuropeiska länder som Sverige med att tvinga de att ta emot flyktingar och nu vänder de alltså på steken och lyfter fram alla de problem som är förbundet med invandringen. Det räcker bara att läsa ett par inlägg från den gamla bloggen "politisk inkorrekt" och dess eftergångare "avpixlat" som drivs av sionister för att man ska bli medveten om all det här elände som invandringen har tagit med sig och bli full av ilska.


Den frustration som skapas genom att man lyfta fram de passande temorna är sionisterna segervapen och de skapar själva grogrunden för den om den inte redan finns. Eller så berör de, de känsliga punkterna hos ett folk som den gamla goda nationlism och etnocentrism som man nu ser i Mellanöstern och är man tillräckligt dum så fattar man inte det och åker rakt in i fällan.

 

Av ali hosseinzadeh - 18 februari 2012 15:50


Hot och utpressning är kulturen som illuminati har tagit med sig sedan den började utvecklas hos sina föregångare i tyska gettot, kreditgivare och dess långa arm bestående av ligsiter och brottsligar. Deras kultur gick ut på bedrägeri, hot och utpressning. Det är exakt den världen vi befinner oss nu med skillnaden att de här kreditgivarna har tagit på sin kostymer istället för de trasor som de hade på sin under den tiden. Deras långa arm bestående av ligister och brottslingar har också utvecklats. Nu består de som sagt allt från läkare, poliser, journalister, politiker som Kent Ekeroth, till vanliga idioter som Breivik. De har helt enkelt en helt arsenal av yrkesgrupper till sitt förfogande som går till verket och kan iscensätta terrorism, hot och utpressning och annan typ av brottslighet.


Thailand verkar i alla fall vara under starkt press. De utsätter sina fiender för utpressning tills de ger upp helt enkelt. De har förutom folk på marken som kan ställa till med problem även andra mer högteknologiska vapen som kan skapa jordbävning och annat elände. När till exempel den japanska premiärministern utfrågades varför Japan lät de här brottslingarna dominera japans finanspolitik så nämnde han just hotet av jordbävning, vilket landet till erfarde till sist. Thailand har under en tid brottats med översvämning och problemen verkar hopa sig och den tjänstvilliga median är som vanligt välplacerad, rapporterar och vinklar händelsen på det sätt som illuminati vill.


Nu rapporteras det i alla fall om en klorläcka i Phukt där flera svenskar har skadats och förts till sjukhus. Det är säkert någon frimurare, läs illuminatis långa arm, som även figurerar på dollarsedeln, som har varit i verket igen och ställt till eländet. Det säger naturligtvis inte median någonting om. Det kan man ju inte heller förvänta sig med tanke på att median är själv en viktig del av den långa armen. De har inte till uppgift att avslöja eller granska sina herrar utan tvärtom att skydda dem och deras aktiviteter.


När det gäller det som pågår i Syrien är det som sagt en del av modern krigsföring som illuminati har utvecklat och som går ut på att använda landets själva befolkning, i det här fallet syriska folket som första battalion mot sitt eget land och regering. Korrupta personer figurerar i median och påstås vara representater för mänskliga rättigheter och demokrati. Folket beväpnas och styrs med hjälp av satellitbilder och dirigeras mot olika mål på marken. Man blir inte förvånad att amerikanerna blir irriterade att Assad regimen slår till mot kommunkationen. Det sätter ju självklart käppar i djulet på själva krigsföringen och det gillar man inte. Det är oacceptabelt fusk och övertramp helt enkelt i amerikanernas ögon.


 

Ovido - Quiz & Flashcards