Direktlänk till inlägg 20 mars 2012

Illuminatis psykopater älskar nyttiga idioter

Av ali hosseinzadeh - 20 mars 2012 13:49

En sak måste man ha klart för sig. De som ligger bakom illuminatis strategier är cyniska, psykopater och älskar nyttiga idioter och det är därför de har nu gett sig på att manipulera människor baserad på nationalism och rasism.


Anledningen till det är att nationalister och de som tänker i rasiska och etniska termer är kort och gott idioter som kan ganska enkelt manipuleras och utnyttjas. Och de är alltid övertygade att de har rätt och är beredda att göra allt för sin sak. De är helt enkelt trippel idioter och såna människor älskar som sagt illuminatis arkitekter. Titta bara vilket elände de här rebellerna, som jag har nämnt tidigare blivit manipulerade baserad på etniska grunder kan ställa till med på beställning.


Hela landet är i kaos och de här idioterna fortsätter att skjuta folk och de är inte ensamma. Nationalistiska idioter finns överrallt och de här cyniska psykopaterna behöver bara iscensätta en terroristattentat som den i Stockholm så blir de vilda och går upp i taket. Eller så behöver man bara sprida lite historier kring hur invandrare och andra folk våldtar och begår andra brott. De här nyttiga idioterna kan lätt mobiliseras för att ställa till elände. Och återigen har vi den mulitikulturella samhället som har skapats av illuminatis rävar och står i dess tjänst.


Man får helt enkelt kontroll över landets politiker genom att ha möjligheten att manipulera folk fram och tillbaka med både påhittade, verkliga, utplockade och iscensatta historier och händelser. Se återigen bara den här flyktingstormen som de har skapats i Syrien och FN chefen vars liv liksom andra ledare är fullständigt i händerna på världens verkliga diktaturer tycker att situationen är oacceptabelt och som väntat har han udden riktat mot syriens ledare.


En annan sak som är på tapeten och till för att sätta just såna primitiva känslor i brand är alla de här massakrerna. Massaker mot ungdomar i Norge, massaker på judiska barn i judisk förskola, massaker begått av en amerikansk soldat i Afghanistan och de återkommande massakerna i Irak.


Alla de massakrerna spelar som sagt på etniska, sekteristiska, rasistiska känslor, är iscensatt av illuminati avsedda att manipulera rasister och nationalister. De tänker helt enkelt inte med någonting annat än reptilhjärnan och har oftats en väldigt förenklad världsbild och inte är insatta i någonting. De är perfekta offer för illuminatis bedrägerier helt enkelt.


                              

 
 
smurf

smurf

22 mars 2012 00:59

Tror att du har fel. 1. Nwo arbetar för en världsregering. För att det ska ske så krävs det att man avskaffar nationalstaten vilket sker och det är nationalismen emot. 2. Nwo vill ha en identitetslös massa som i grunden är rotlös. Detta eftersom det är en massa som är lättare att dupera. Vilket är naturligt äkta värden som familj,moral, kultur och även ens etniska identitet tas bort på sikt genom globalismen. Vi nationella är för en värld av fria och oberoende nationer. Inte den smörja vi ser idag. Vi strävar efter fred, folkgemenskap och ett slut på det här sjuka samhället där massinvandring har kommit att bli ett verktyg för globalisterna. Vi vill inte andra folk illa. Vi vill bara bevara den etniska och kulturella mångfalden. Beträffande breivik. Du vet väl om att han tog avstånd från etnisk nationalism och är sionist?

http://www.NordiskUngdom.se

ali hosseinzadeh

22 mars 2012 10:58

Det där är säkert det ideala slutmålet. För att nå dit kanske världen måste ge igenom en annan skärseld nämligen revolutioner, krig och inbördeskrig baserad på rasism och nationalism. Enligt principen ett steg bakåt och två steg framåt. Och Breivik va frimurare, alltså en del av illuminati och nu ser vi att han håller på att bli en martyr som nationlister ser upp till. Det är det jag menar. Gruppen nationalister är en ett gäng idioter som liksom huliganer kan utnyttjas av de här psykopaterna.

 
nitram

nitram

23 mars 2012 10:46

Hej, bra observationer och inlägg av er båda. Men som smurf skriver är det stor skillnad på "nationalister" i SD som mest verkar bestå av s.k Sabbatsgoj och nationella som SVP och liknande. Nationalism behöver inte betyda rasism. Jämför man MÖ-folk och en viss annan grupp som tenderar skriva i DN så är det nog dom senarenämnda som står för disharmonin. Det med frimurare och NWO är inte helt lättbegripligt. Kevin B Macdonald har t e x skrivit en bok om gruppevolutionär psykolog, Kritikkulturen. I den poängterar han att en viss grupp så gott som alltid tenderar att lobba för så splittrade nationer som möjligt för att stärka sin egen gruppidentitet. MEN kan man räkna dom som frimurare för att dom i princip bäddar själva för att bli hatade, utskickade och sen gråta om eventuell förintelse? FED och bilderberg däremot.. Och Ironin är ju att dom flesta som på sin skulle kunna ha tankar på NWO ger sken av att vara icke-sionister.

Eller det måste dom ju förstås vara om dom strävar efter en enhetlig stat.
"
Det där är säkert det ideala slutmålet. För att nå dit kanske världen måste ge igenom en annan skärseld nämligen revolutioner, krig och inbördeskrig baserad på rasism och nationalism. Enligt principen ett steg bakåt och två steg framåt."
Well put, särskilt det där med ett steg bakåt och två framåt.
Bästa hälsningar.


http://gotnone

ali hosseinzadeh

23 mars 2012 13:44

aaaa...det kanske finns vissa skillnader. Håller med dig till punkt och pricka faktiskt. Du satte ord på mina tankar när det gäller att man få skylla sig själv till viss del. Tänkte precis skriva ett inlägg angående det.

Sen för att klargöra min tanke för smurf så, i dagens läge är det inte nationlister som är illuminati/NWO främsta motståndare utan det är nationens ledare som Fredrik Reinfeld, Nikolas Sarkozy och Angela Merkel och för att komma åt de så använder illuminati olika grupper, huliganer, rasister och Sverige demokrater. Det är bara se hur Sverigedemokrater som Kent Ekeroth beter sig i riksdagen. Det enda de gör att trakassera politiker och det är förmodligen deras enda syfte och uppdrag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ali hosseinzadeh - 4 maj 2014 17:50

Jag vet inte om alla kan följa mina tankar. I slutändan handlar det om socialingenjörskonst. Att påverka människor i rätt riktning. Att skapa ny kultur.   Till exempel kan du sätta upp en genomtänkt staty i en rondell och se till att det påverkar...

Av ali hosseinzadeh - 19 april 2014 14:35

Egentligen är konflikt mellan etiska grupper inte mer komplicerad än konflikter mellan grannar och enskilda personer. Det kan vara fridfullt och det kan vara mindre fridfullt. Frågan som ställs då är om fridfullheten är resultatet av slumpen eller om...

Av ali hosseinzadeh - 12 april 2014 17:54

Att inte bara västvärlden utan världen överhuvudtaget kommit långt, inte bara i tekniskt avseende utan även inom andra vetenskap som kan bidra till de institutioner som har samhället och dess uppbyggande som huvudfråga kan vi utgå ifrån. Att en ledar...

Av ali hosseinzadeh - 10 april 2014 08:05

Den glödande tråden i den verklighet som vi lever i är att skapa en så smärtfri och naturlig sammansmältning mellan världens länder som möjligt. Det undanröjer helt enkelt illuminatis möjligheter att kunna agera genom osämja. Om den teorin som jag fr...

Av ali hosseinzadeh - 7 april 2014 13:46

Ibland tvivlar jag på mitt sätt att närma mig verkligheten. Varför gör i så fall inte "andra" författare det? Varför smyger de runt verkligheten som katten går runt het gröt. Är det bättre så? Ska inte verkligheten beskrivas rakt ut istället som mång...

Skapa flashcards