Alla inlägg under mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 3 mars 2012 12:18

   Som jag nämde i inlägget innan så är de här så kallade revolutionerna för demokrati och mänskliga rättigheter ingenting annat än att farbror Joackim ska kunna roffa åt sig ländernas tillgångar, genom att använda nyttiga idioter, huliganer, terrorister och vanligt folk för att störta de gamla regeringar. Sådana revolutioner är alltid iscensatta. Folket utsätts för en massiv propaganda, i det här fallet med otopiska ord som demokrati, jämlikhet, feminism och mänskliga rättigheter så att de till sist fäller sina regeringar skapar kaos i sina länder och ta de ner på knäna.


Visst kan man påstå att Khadaffi och Mubarak och kanske till viss mån den populäraste bland dem, Syriens Al Assad är diktaturer och använder en del av folket och landets tillgångar för sin egen del men i och med revolutionen tillfaller som sagt pengarna inte folket utan förs över av korrupta landsförrädare, såna som kallas för demokratiförespråkare i median till bankirerna eller beslagtas och hamstras under jorden. Man kan anta att mycket av det guldet förs över till Israel och grävs ner där. Sedan lånas de valutor som baseras på det guldet ut med ränta (om man ens kostar på sig det, dollarn är som bekant baserad på luft) eller så köper man upp tillgångar med dem,


Det här är hela tiden ett pågående process. Revolutioner med olika bevekelsegrunder som de här bankirernas rävar kommer på, nyttiga idioter iscensätter och störtar sina regeringar och pengarna som sedan kammas in.


Nästa beveveklsegrund efter demokratin är förmodligen nationalism. Vi ser hur frimurare som Breivik och Khazzar-sionister som Kent Ekeroth håller på och jobbar på att underblåsa den. Nästa grupp av länder och regeringar som störtas är allstå förmodligen av nationalistiska bevekelsegrunder och det är kanske överflödigt att säga vilka som ligger bakom de, till vilka de ländernas förmögenhet kommer att överföras och var den kommer att grävas ner!!??


                                

Av ali hosseinzadeh - 2 mars 2012 23:07


Historiskt sätt har Khazarrer-sionister och firmurare varit framstående i omstörtande verksamheter. Som jag nämnde i förra inlägget så lade Karl Marx med sina bedrägliga teorier grunden för den ryska revolutionen. Vidare finns det utsagor om att frimurare skulle ha legat bakom den franska revolutionen. Nu störtar som sagt "demokratiska" revolutioner i de arabiska länderna som Syrien med samma syfte att föra de här ledarnas eller diktaturernas guld och pengar över till bankirerna Rotschild.


Därför ska ha lite förbehåll när det gäller revolutioner och andra omstörtande verksamheter. Pengarna går utan några som helst undantag över till bankirerna. När det gäller Khadaffis pengar till exempel är de "frysta" och kommer med all sannolikhet att inte lämnas tillbaka med motiveringen att de nya ledarna i Libyen som alla hade kunnat förvänta sig inte är demokratiska. Så rånar Rotschild alltså med jämna mellanrum olika länder genom att skapa omstörtande verksamhet med Khazzarer och frimurare som instrument.


Nu försöker som jag nämnt tidigare i min blogg  Khazzarer-sionisten Keneth Ekeroth och bloggen avpxilat på att underblåsa rasistiska strömningar i Svenska samhället. Är man som svensk inte vaken så springer man a la Anders Behring Breivk ut nästa dag på de här korrupta typernas direktiv och förstör sitt eget samhälle och skadar sitt folk.


Man måste helt enkelt hela tiden vara på tårna och tänka vad de här typerna sysslar med och vad deras nästa projekt är så att man inte faller i deras fällor. Historisk är de som sagt bara efter att skapa elände, omstörtande verksamhet och problem i samhället som bara gynnar de här bankirerna. Frimuraren Anders Breivik, som verkar behandlas med silkes handskar i den norska rätten och Khazzaren-sionisten Keneth Ekeroth är långtifrån någonting nytt i det perspektivet.



 

Av ali hosseinzadeh - 2 mars 2012 21:54


Jag har nämnt Karl Marx, att han liksom Anders Breivik och många andra har varit bankirernas Rotschilds förlängda arm. Hans uppgift har helt enkelt varit att skapa missnöje bland arbetare i Ryssland så att de skulle störta den Ryska aristokratin genom att tjata om jämlikhet och andra till synes helt oklandervärda uttryck.


Nu ser vi alltså samma typer av händelser men i demokratiska kläder. För hörde pengarna och guldet ryska aristokratin och nu hör pengarna Khadaffi, Mubarak och andra ledare som har störtats i det så kallade "den arabiska våren" och i kampen för demokrati och mänskliga rättigheter.


Om ni läser William Engdahls böcker så beskriver han ganska bra att alla de så kallade oberoende organisationer som jobbar för demokrati och mänskliga rättigheter har skapats och finansieras av Rotschild och Rockefellerorganisationer.


Drivkraften bakom alla de här revolutionerna är helt enkelt lukten och smaken efter pengar och till sin hjälp använder de här bankirerna rävar som Karl Marx och nyttiga idioter som folket som går ut och protesterar. Pengarna som Khadaffi, Mubarak och de ryska aristokraterna kan antas tillhöra det Libyska och Ryska folket ges inte tillbaka inte dem utan förs över till de här bankirerna och fryses i deras banker.



                                           

Av ali hosseinzadeh - 2 mars 2012 20:42


Jag vet inte om ni har sett Micheal Persbrandts senaste film "i nationens intresse". I den filmen försöker i alla fall en svensk underrättelse officer som spelas av Michael Persbrandt att avvärja en terroristattentat som skulle iscensättas av amerikanska specialstyrkor på svensk mark.


De amerikanska specialstyrkorna försökte i alla fall iscensätta terroristattentatet på så sätt att en oskyldig man, som försökte avslöja amerikanernas kriminella aktiviteter, skulle framstå som självmordsbombare och se ut att va gärningsmannen bakom attentatet mot Sveriges statsminister.


I mina ögon framstår filmen som en allvarlig kritik mot den moderna terrorismen som USA, Storbrittanien och Israel systematiskt tillgriper i alla sina internationella åtaganden. I det här fallet skulle allstå amerikanska specialstyrkor döda demokratiskt valda representanter i Sverige och framställa en oskyldig man som attentatperson, vilket för tankarna till mordet på Olof Palme och "terroristen" Teymour Abdulwahab. Sverige liksom många andra länder verkar helt enkelt börjat få nog av den moderna terrorismen och dess utövare.



Skapa flashcards