Alla inlägg under maj 2012

Av ali hosseinzadeh - 7 maj 2012 15:18


Jag tittade på partiledardebatten igår och kom på att tänka på en grej, nämligen att en demokrati är oförmågen att starta krig. Sverige och Norden befinner sig förmodligen i ett krig i form av attacker mot svenska banker och ekonomi, terrorist attacker och Breivik och så vidare och så vidare.  Men det enda partiledarna verkar kunna prata om är jobben, skatterna, utbildning....... Att man mer eller mindre befinner sig i ett krig borde ändå vara viktigare att prata om. Men man kan inte göra någonting åt det. Man står bara där och tar emot slag efter slag. En demorakti är av allt att döma helt oförmågen att stå emot sådana saker och det såg tydligen författarna av the protocol of elder of zion när de författade det dokumentet.


Ett annan grej som verkar spela i en viktig roll för illuminatis försvagning av länder som Sverige är förmodligen välfärdssystemet. Det tänkte jag på när jag läste om en deprimerande artikel om en familj som hade blivit av med sin dotter och där föräldrarna hade blivit utförsäkrade bara efter sex månader. Inhumant tyckte man. Visst känner man för föräldrarna i det läget men det värsta är just att stanna hemma och riskera att fastna i depressionen. Det bästa hur taskigt det än låter, är att återgå till jobbet så snabbt som möjligt. Men det vill inte illuminati  som finansierar välfärdssystemet eftersom dess främsta syfte är som sagt att försvaga de utpekade länderna. Välfärdssystemet har av allt att döma ingen annan uppgift.


En annan myt när allt kommer omkring är att det är svenska skattebetalare som finansierar välfärdsstaten. Det är en myt som är ganska enkelt att avslöja i och för sig. Det kan vem som helst göra. Men i alla fall de som finansierar välfärdssystetmet är illuminati som gör det med glädje med målsättningen att försvaga Sverige och göra det oduglig att försvara sig.


                                                           

Av ali hosseinzadeh - 6 maj 2012 15:46

Vad "the protocol of elder of zion" nu än är, är den ett exempel på den ultimata korruptionen. Jag har aldrig varit med om en sådan korrupt tankesätt tidigare. Det här är alltså vad "the protocol of elder of zion" är. Höjden av korruption. Utöver det så tangerar det, det mesta jag har skrivit här förutom det där med judarna. Jag tror inte att illuminati bryr sig så mycket om judarna som den här skriften ger intryck av. Att bli dålig behandlad kan många gånger leda till bitterhet, hämndlystnad, entocentrism och ohygglig korruption. Det känns att det är lite därför författarna till skriften är fylld med sådan hat och hämndlystnad. Men sedan dess har förmodligen hänt en hel del saker.


De som utgör illuminati idag behöver förmodligen inte känna sig dåligt behandlade och bittra på grund av det, någotning som de som har skrivit skriften gissningsvis har känt. Men den ohyggliga korruptionen finns av allt att döma kvar. Jag tror att redan vid andra världskriget hade den judiska lojaliteten tappat betydelse och synen på judar fått en instrumentellt betydelse. Nu utgör som sagt judar ingenting annat än ren instrument i deras ögon, precis som alla andra och en väldigt bra jude i deras ögon är förmodligen en genomkorrupt jude som Kenneth Ekeroth och hans brorsa Ted Ekeroth. Däremot kan man naturligtvis inte påstå att alla judar är korrupta. Helle Klein va en av de första som skrev verkligheten bakom oljan och dollarn. Här är hennes artikel som hon har skrivit för länge sedan. Så att alla judar ska bejaka en sådan korruption stämmer förmodligen inte. Däremot är många andra avseenden i boken skrämmande aktuella till exempel mobben som utgör den främsta instrumentet för illuminati, så det är inte förvånande att hemsidor som nationell.nu ska drivas av någon korrupt jude a la Kent Ekeroth. Det är där de ska va, som ledare för mobben i handen på illuminati.


Ett annat exempel på att alla judar behöver inte bejaka den här korruptionen är Nicholas Sarkozy som verkar också va jude och som i mina ögon har gjort mycket för att stå emot de här tjuvarna. I vilket fall som helst måste den här ohyggliga korruptionen bekämpas. Ingen vill leva i en äcklig genomkorrupt värld. Problemet är att om de här tjuvarna inte stoppas kommer de att korrumpera fler och fler. Det är tyvärr så det funkar med korruption. Den sprider sig som ett sjukdom. Så vi står inför en viktig uppgift, för oss själva och för framtidens människor, både judar och icke-judar, att besegra den här ohyggligt korrupta tankesättet. Som sagt ingen vill leva i en sådan värld där en sådan korrupt tankesätt dominerar och där ingen kan känna varken harmoni eller sinnesro.


                                                    

Av ali hosseinzadeh - 4 maj 2012 18:53

Jag Läste att en så kallade "patriotisk" missnöjesparti röjer framgångar i Grekland. Har upptäckt att de här partierna har ett par gemensamma drag. De nämner nämligen aldrig grundanledningen till det som ligger bakom deras missnöje utan bara klagar och klagar och anklagar, helt på fel part. Förmodligen helt i Rotschilds smak. Som Kent Ekeroth klagar över invandringen och islamiseringen i Sverige, lägger skulden på svenska politiker, och säger inte ett ord om de ohyggliga krig som är verkliga anledningen bakom invandringen. Detsamma gäller förmodligen den missnöjesparti som har röjt framgångar i Grekland. Man behöver inte vara någon cynsk person för att räkna ut vad som ligger bakom deras missnöje och vem de anklagar för det. Inte amerikanska investerare som nästan samtidigt har dragit tillbaka sina investeringar utan den grekiska regeringen som sitter nu på pottkanten bara för att de har en gång i tiden litat på de här psykopaterna och öppnat sitt land för deras investeringar. De nämns inte med ett ord. De här patriotiska missnöjespartierna verkar bry sig om allt förutom grundanledningen bakom deras missnöje. Typisk. 

                                              

                                                             

Av ali hosseinzadeh - 3 maj 2012 12:44

   Jag har personligen inte läst the protocol of elders of zion, men de har nämnts en del i olika skrifter som jag har läst. Den verkar i alla fall vara skriven av Mayer Amshel Rotschild, den stora tjuven från den tyska gettot vars slätningar har sedan tagit över både England och USA, deras valuta och därigenom allt annat. Demokrati verkar i alla fall falla de i smaken redan från början, eftersom de, som de resonerade skulle genom median kunna styra folks medvetande. De har med andra ord möjligheten att bestämma vem som ska bli vald som ledare i de länder som är demokratiska. I värsta fall får de assasinera de ledare som inte lyder de som verkar vara fallet för John F Kennedy och Olof Palme. Vem skulle annars ligga bakom mordet på dem om inte illuminati??


I alla fall verkar demokrati falla de i smaken eftersom det blir lättast för de att utöva sitt inflytande. Läser man the protocol of elders of zion får man veta en hel del om hur manipulation och indoktrinering går till. Det handlar om distraktion, att man ska får folket att prata om obetydligheter istället att låta de tänka på viktiga frågor och liknande. Jag kommer med mer information när jag har läst den. Jag såg att den finns på nätet.


När jag läste Dan Browns böcker fick jag i alla fall en glimt av illuminatis exklusiva liv. De verkar ha en exklusiv smak för konst och antikvariater. Läste på median att någon köpte den norska konsten skriet för 800 miljoner kronor. Alltså en privatperson som betalar så mycket för en tavla, hur mycket tror ni att den personen lägger på det hus han sitter i?? Ändå ligger enligt median det dyraste huset i Indien värt bara lite mer än en miljard kronor. De här personerna ingår som jag nämnde innan inte i statistiken. Deras privata egendom är mer värt än den officiella rikaste mannens samlade förmögenhet men ändå nämns de inte med ett ord någonstans. Deras hem är fullpropat av ovärderliga konst och antikviariteter. Föremål som egentligen tillhör hela mänskligheten och borde vara tillgängliga för allmän beskådan och inte hänga i de här tjuvarnas privata hem.



                                                      

Av ali hosseinzadeh - 2 maj 2012 21:33

Det är mycket tjat om marknadsekonomi och där länder som kontrollerar eller sätter regler för ekonomin demoniseras. Men återigen handlar den oreglerade marknadsekonomin om att ett gäng privatpersoner som har rätten att printa världens mest dominerande reservvaluta dollarn ska kunna köpa allt som de anser vara av värde. Helst av allt vill de att ingenting ska vara statskontrollerad så att de kan köpa allt från sjukhus till skolor och dagis. Frågan är vem som vill ha sina små barn i händerna på de här galningarna eller att man ska ligga i ett sjukhus, tåg eller andra sammanhang där man vill känna det fulla förtroendet för den eller de som ska bistå en.


Förutom marknadsekonomi vill jag också kommentera valet i Frankrike. En sak som jag har kommit på är att illuminati försöker hela tiden se till att ett politiskt parti inte får kontinuitet i ett land. Det är förmodligen därför de älskar demokrati så mycket, eftersom de kan med medians hjälp se till att det sker ständiga regeringsshiften. Det är förmodligen därför de verkar vara ivriga att se till att Sarkozy inte blir återvald speciellt eftersom Frankrike och Tyskland håller på att skapa bra kontakter med varandra och det är illuminatis mardröm. Anledningen till det är att en stark relation mellan Tyskland och Franrike betyder en stark Euro. En betydande konkurrent till dollarn.


 

Av ali hosseinzadeh - 2 maj 2012 20:27

Det finns ingen oberoende, fristående organisationer som granskar illuminatis aktiviteter och komplotter mot svenska folket. Till exempel vem som finansierar moskebyggandet i Sverige, SAAB affären och de återkommande förseningar i tågtrafiken är väl ett par misstänkta företeelser som bär illuminatis fingeravtryck. Program som uppdrag granskning kommer förmodligen inte att göra det. Kanske beror det på det att de inte är så fristående som de försöker göra gällande.


USA har Alex Jones som varnar befolkningen mot illuminatis komplotter men i Sverige känns det att det finns varken enskilda personer eller organisationer som tagit åt sig den här viktiga uppgiften. Det här gäller ju hela folket. Det känns konstigt att det inte finns någon seriös och oberoende part som tar på sig den rollen. Med tanke på att Sverige har inte direkt brist på hjärnor. De analyserar alla möjliga komplicerade problem. De skulle med lätthet kunna avslöja illuminatis alldeles för dåligt dolda komplotter.


                                       

Skapa flashcards