Direktlänk till inlägg 26 juni 2012

Illuminiati skapar förutsättningar för sina brott

Av ali hosseinzadeh - 26 juni 2012 20:06


Jag har även nämnt det här ämnet innan i det blogg som jag hade på Expressen, nämligen hur illuminiati skapar förutsättningar för sina brott. Illuminati lämnar nämligen ingenting åt slumpen utan jobbar minituöst kring framför allt sina brott. Titta återigen inte på George Bush och hur lat och ointelligent han ser ut att vara. De som jobbar bakom honom utgör eliten av inte bara USA´s utan hela världens intellektuella. De är både extremt skarpa och går systematiskt tillväga.


Detta gäller allt från 11 september attentatet, mordet på Anna Lindh, så kallade självmordsbombare i Stockholm och nu senast Breivik och massakern i Norge. Man jobbar helt enkelt målmedvetet för att skapa den rätta stämningen. Ibland räcker det att göra folk så uttråkade så att de längtar efter ett nytt massmord, krig eller något annat brott som illuminati har i åtanke, i annat fall får man på annat sätt få folket att inte bara bli hinder utan en drivkraft i det som illuminati försöker iscensätta.


Precis innan 11 september erfor Israel en serie självmordsattentat där så kallade palestinka självmordbombare sprängde sig i diskotek och kaffeterier. Redan då så skedde en hel del märkvärdigheter kring de här attentaten men de här arkitekterna är som sagt riktigt duktiga i det de gör och har alltid marginalerna på sin sida. Omständigheten att de händelserna är så chokartade och konstiga gör att folk inte tänker eller inte ens lägger märke till de små märkligheter och motsägelsefullheten i samband med attentaten. Sedan leder omständigheten att attentaten kommer i tät följd till att man förmodligen inte hinner bearbeta det som man har lagt märke till och tycker är konstig. Nästa bomb och nästa bomb smäller helt enkelt innan man hunnit få ordning på sina tankar.


Samtidigt som det skådespelet pågår så är denna intellektuella elit fullt upptagna att stämma av föreställninngar och känsloläget i samhället som synen på muslimer och väntar tålmodigt på det rätta ögonblicket för att iscensätta huvudattentet i det fallet 11 september. När det blir dags för det så har man lyckats skapa en syn av muslimer som terrorister och självmordsbombare och många känner en stor rädsla och till och med hat och kräver mer eller mindre av George Bush ska göra någonting. Man behöver inte ens övertala folket för ett krig som är allt annat än rationell. I alla fall för det mål som den har satt upp nämligen att bekämpa terrorismen.


På samma sätt bygger man upp förutsättningar kring andra attentat. Man begår ett antal mindre liknande attentat som att en psykisk sjuk person som hör röster går och dödar små barn och gamla och efter ett antal sådana händelser så huggs Anna Lindh till döds på liknande sätt. Folk uppfattar inte att händelsen är märklig på något sätt eftersom vid det laget har man hunnit att tycka att det är ganska normalt att psykiskt sjuka personer går runt och hugger ner folk på gatan. Så hänsynslöst är illuminati.


När det gäller 11 september attentatet visar illuminati klart och tydligt av den hänsynslösheten och även deras instrumentella syn på judar och utnyttjande av de som korrupta dunder idioter. Man slaktar tusentals judar för att lägga grunden för 11 september men sen ber de cyniskt judarna som jobbar på tvillingstornen att inte gå till sina arbetsplatser. Bara för att aktivera den judiska kontrollapparaten som jag har nämnt innan och att kunna stämpla alla som kritiserar attentatet för att vara antisemiter.


På tal om kontrollapparat så läser jag boken BUZZ skriven av Anders De La Motte. Det visar att det är inte bara judar som går runt och trakasserar folk som höjer sina röster kring illuminati utan det finns företag som anställer folk för att jobba med det dygnet runt. Jag har inte läst hela boken men det visar hur man med enkla metoder kan göra underverk.


 




 
 

ali hosseinzadeh

27 juni 2012 19:54

Illuminati hade ju infiltrerat den absolut högsta toppen av den ryska revolutionen så det är mycket möjligt att de finns även högst upp bland medlemmar i den här revolutionen också. Sånt är inte alltid lätt att avgöra men man kan inte bortse från möjligheten, med tanke på historien med revolutioner.

 
Jerry

Jerry

27 juni 2012 15:23

Illuminati lämnar nämligen ingenting åt slumpen hävdar du, alltså det Arabiska vår som möts med våld i Sudan är också en minituöst jobb för att framföra sina brott.

Sudan brottas ju med ett budgetunderskott på 2,4 miljarder dollar.
En orsak är kraftigt minskade intäkter efter att oljefälten hamnat i det nya grannlandet Sydsudan (kristna Illuminati....)
Valutan har fallit i värde och matpriserna stigit. (Illuminati verk...)
Regeringen har försökt rädda statens finanser genom att slopa subventioner på bränsle.

Organisationen Amnesty kritiserar regimens försök att tysta journalister och bloggare i syfte att strypa rapporteringen om protesterna. Även utländska journalister, exempelvis från nyhetsbyråerna AFP och Bloomberg, har gripits.

Studentorganisationen ”Grifina” (vilket betyder ”Vi har fått nog”) spelar en central roll i protesterna. Många av dess medlemmar har fängslats.

– De örfilade oss och förolämpade oss, kallade oss utlänningars slavar och slog oss med gevärskolvarna, berättar en student enligt Human Rights Watch.

President Omar al-Bashir hävdar att protesterna backas upp av utländska intressen (självklart Illuminati) och hotar att bemöta dem med ”riktiga jihadister”.
Högste polischefen har lovat att kväsa upproret ”kraftfullt och omedelbart”.
Så kväsar man Illuminati!

http://sv.gravatar.com/jerry48

ali hosseinzadeh

27 juni 2012 19:37

Läs gärna boken "full spectrum dominance" som är skriven av William Engdahl.

 
Jerry

Jerry

27 juni 2012 16:16

Tror du att den tolvte Imamen eleminierar illuminiati, eller tvärtom?

http://sv.gravatar.com/jerry48

ali hosseinzadeh

27 juni 2012 19:36

Förstår inte vad du pratar om!!

 
Jerry

Jerry

27 juni 2012 20:14

Att ali hosseinzadeh "Förstår inte vad du pratar om!!" är absurd att du känner inte till den tolvte Imam MAHDI!

Med andra ord anser jag att du LJUGER att du vet ingenting om Imam Mahdi!
Snacka om taqiyah!


http://youtu.be/WwiadYT-N9k

http://sv.gravatar.com/jerry48

ali hosseinzadeh

27 juni 2012 20:30

Alltså, här pratar vi om Rotschild och verkliga personer. Inte om religiösa figurer som finns i alla religioner. Håll dig till verkligheten.

 
Jerry

Jerry

27 juni 2012 21:34

Imam har ENDAST muslimer.

Det finns ju tusental med namnet Rotschild.
Vilken Rotschild pratar du om?

http://sv.gravatar.com/jerry48

ali hosseinzadeh

27 juni 2012 21:46

Jag syftar på illuminatis kärna.

 
Jerry

Jerry

27 juni 2012 22:46

Alltså du tror att jag bryr mig om illuminati sekten, det är ju som att tro på Allah, Gud eller Jehova.

Jag föredrar att hålla mig till det bittra verkligheten som vi kan tacka dessa aberglauber som kämpar om sitt berättigande existens.

Illuminatis existens är baserad på tron att de skall ha en ny världsordning (samma program som Mahmoud Ahmadinejad har...), eller muslimernas dröm att Kalifatet återuppstår.
http://www.youtube.com/watch?v=9Zka-gk6vXo ....

http://sv.gravatar.com/jerry48

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ali hosseinzadeh - 4 maj 2014 17:50

Jag vet inte om alla kan följa mina tankar. I slutändan handlar det om socialingenjörskonst. Att påverka människor i rätt riktning. Att skapa ny kultur.   Till exempel kan du sätta upp en genomtänkt staty i en rondell och se till att det påverkar...

Av ali hosseinzadeh - 19 april 2014 14:35

Egentligen är konflikt mellan etiska grupper inte mer komplicerad än konflikter mellan grannar och enskilda personer. Det kan vara fridfullt och det kan vara mindre fridfullt. Frågan som ställs då är om fridfullheten är resultatet av slumpen eller om...

Av ali hosseinzadeh - 12 april 2014 17:54

Att inte bara västvärlden utan världen överhuvudtaget kommit långt, inte bara i tekniskt avseende utan även inom andra vetenskap som kan bidra till de institutioner som har samhället och dess uppbyggande som huvudfråga kan vi utgå ifrån. Att en ledar...

Av ali hosseinzadeh - 10 april 2014 08:05

Den glödande tråden i den verklighet som vi lever i är att skapa en så smärtfri och naturlig sammansmältning mellan världens länder som möjligt. Det undanröjer helt enkelt illuminatis möjligheter att kunna agera genom osämja. Om den teorin som jag fr...

Av ali hosseinzadeh - 7 april 2014 13:46

Ibland tvivlar jag på mitt sätt att närma mig verkligheten. Varför gör i så fall inte "andra" författare det? Varför smyger de runt verkligheten som katten går runt het gröt. Är det bättre så? Ska inte verkligheten beskrivas rakt ut istället som mång...

Ovido - Quiz & Flashcards