Direktlänk till inlägg 10 november 2013

illuminati utnyttjar vår mänskliga väsen

Av ali hosseinzadeh - 10 november 2013 15:44

Jag har länge funderat på vad som är rätt och fel! Finns det principer som är menade för att aldrig brytas? Finns det någon röd linje som vi måste försvara med alla till buds stående medel?? Efter att funderat ett tag på de här frågorna har jag kommit fram till att det kanske inte finns några sådana.


Att det inte finns något rätt och fel, några orubbliga värderingar och principer, någon röd linje som aldrig är menad att brytas. Övertygelsen att det finns några sådana är ingenting annat än illusioner. Det är i alla fall det jag har kommit fram till i mina funderingar. Det behöver jag naturligtvis förklara lite närmare, hur det det hela hänger ihop och förklara varför ämnet är speciellt viktig.


Jag ser problematiken, en problematik som förmodligen inte har undgått någon annan, någonting som jag tycker att illuminati har utnyttjat och fortfarande utnyttjar mot oss. Orubbliga värderingar, framför allt orubbliga grupprelaterade värderingar har varit en av de viktigaste bevekelsegrunderna för krig och konflikter, det vet vi sedan urminnestider. Det är mindre viktigt om du är jude, kristen, muslim, arab, turk, svensk, alban, serb och så vidare och så vidare. Det som vi har gemensamt är våra orubbliga värderingar, en vilja till stolthet och att ha en god bild av oss själva och det där religiösa, etniska bakgrunden som vi tycker är av gud given och hänger ihop med alla dessa värderingar.


Det är det som illuminati använder mot oss, för att skada oss och få sin vilja igenom. Något exempel är förmodligen inte svårt att hitta. Det mest aktuella är kanske Mohammedbilderna och muslimernas orubbliga inställning och röd linje om att vi inte får avbilda deras profet. Det är skrattretande hur enkelt det är att skapa en konflikt med hjälp av en grupps värderingar. Det enda man behöver göra är att bryta mot den och kriget och konflikten är ett faktum. Man behöver inte ens ha illuminatis enorma tillgångar för att kunna iscensätta en smärre sammandrabbning.


Det är det som är problemet med våra värderingar och alla dessa röda linjer. Det krävs inte så mycket för att de ska verkligen kunna ställa till det för oss. Det skada de ger är helt enkelt mycket större än nyttan med dem, om det ens finns någon nytta vill säga.


Varför ska vi hysa dem ens från början, speciellt i ett läge där det finns en illvillig makt som är beredd att göra allt för att skada oss om det ska behövas? Det är därför jag har tyckt att de här frågorna är extremt viktiga och angelägna att fundera på, inte minst med tanke på att jag själv, liksom alla andra hyser orubbliga värderingar.


Jag insåg min inskränkthet och hur jag kunde förvandlas till ett medel i illuminatis händer för att förgöra mig själv. Det krävs egentligen inte lång fundering för att inse vilken rävsax man försätter sig in i och kanske lite längre fundering för att inse hur naiv och pretentiöst man är som ens hyser sådana värderingar. För att lyckas göra det måste man försöka se saker och ting från ett större perspektiv och det ville jag verkligen göra, eftersom jag helt enkelt vill undanröja alla möjligheter att förvandlas till ett viljelöst offer i onda, cyniska krafters händer. Jag fick tänka och söka svaret på de här frågorna och det lyckades jag med till sist, och det vill jag dela med mig här.


Till att börja med måste vi som sagt börja se saker från ett större perspektiv och hur vi är funtade som människor. Hur fungerar vi och vad är vår väsen. Det är de områdena som illuminati har koll på och utnyttjar mot oss, nämligen våra drifter, behov och hur vi fungerar som människor.


Ett viktigt och fundamentalt behov som vi har, någonting som vi förmodligen delar med alla andra organismer, är viljan att föra våra gener vidare. Exempel på det ser vi ganska tydligt hos andra djur och hur de tydligt beter sig på ett sätt som ökar chansen för deras gener ska föras vidare. Alla andra behov och allt vi gör har förmodligen sin yttersta energikälla hos våra geners vilja till överlevnad.


Det här alltså ett ytterst fundamentalt behov hos oss som alla andra i det här sammanhanget intressanta drifter hänger samman med. De specifika av alla dessa drifter, som illuminati använder mest hänsynslöst, som jag ser det är viljan att tillhöra en grupp och försvara den gruppen med alla till buds stående medel. Personer som på ytan kan anses vara oegoistiska och offrar sig för sina respektive grupp drivs alltså i slutändan av de här generna intensiva behov att föras vidare. För även om du dör så uppskattar dina gener att deras chanser till överlevnad ökar genom främjandet av den grupp vars gener antas vara lik ens egen. Det här omedvetna beräkningen från våra geners sida kan te sig märkligt i dagens värld med alla dess mångskiftande grupper som är sammansatta från världens alla hörn. Detta är helt enkelt ytterst bevis på att våra gener är långtifrån träffsäkra i sina strategier. 


Det väsen som är formulerad för våra geners överlevnad, nämligen våra behov och i det här fallet viljan att främja den grupp som vi själva tillhör eller anser tillhöra är med andra ord inte fulländad.


Sedan den här eviga jakten och behovet av en positiv självbild. Som jag har resonerat så hänger även den driften, nämligen viljan till den här sköna känslan vi får av att ha en positiv självbild på samma egoistiska gener och att den informerar dem att det råder goda förutsättningar för deras överlevnad. Vi jagar stolthet och god självbild för att kunna skicka goda rapporter till våra halvblinda gener helt enkelt. En god självkänsla som i verkligheten inte alltid främjar deras överlevnad, förmodligen många gånger tvärtom.


Vi är beredda att göra vad som helst för att mata den här nästintill omättliga stoltheten. Att försvara stoltheten, röda linjer och orubbliga värderingar kan driva oss till vad som helst. Vi är beredda att förinta hela världen för att själva inte bli förintade.


Detta är för att vi inte har sett helheten. Att våra gener är halvblinda och våra mänskliga väsen inte ens kan leva upp till sitt grundmålsättning. Vi spränger och förintar inte bara andra människor utan även andra organismer vars utveckling har tagit miljarder år. Detta för att försvara en grupp vars gener vi inte ens delar, men som vi på ett surealistiskt plan tror att vi gör.


Det är förmodligen mer ändamålsenligt för våra geners överlevnda att låta andra leva och låta oss själva gå under, då har våra gener största chansa att gå vidare. Man behöver inte vara räknegeni för att inse det. Vi människor delar i slutändan ändå extremt extremt många gener med varandra. Någonting som är resultatet av ett extremt extremt lång utveckling. De gener som du antas dela med den kategori du tillhör är i jämförelse med det som vi delar med inte bara andra människor utan levande organismer över huvudtaget är extremt extremt lite. Att vara beredd att döda andra för att försvara dig själv, dina värderingar och några röda linjer är utifrån det här perspektivet extremt extremt pretentiöst och naivt. Det inser vi om vi bara lyckas se den stora bilden. Med det sagt kan det vara bra att börja agera ledhund för våra egoistiska och halvblinda gener som inte ens inser sitt bästa och kan verkligen börja löpa amok i illuminats händer.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ali hosseinzadeh - 4 maj 2014 17:50

Jag vet inte om alla kan följa mina tankar. I slutändan handlar det om socialingenjörskonst. Att påverka människor i rätt riktning. Att skapa ny kultur.   Till exempel kan du sätta upp en genomtänkt staty i en rondell och se till att det påverkar...

Av ali hosseinzadeh - 19 april 2014 14:35

Egentligen är konflikt mellan etiska grupper inte mer komplicerad än konflikter mellan grannar och enskilda personer. Det kan vara fridfullt och det kan vara mindre fridfullt. Frågan som ställs då är om fridfullheten är resultatet av slumpen eller om...

Av ali hosseinzadeh - 12 april 2014 17:54

Att inte bara västvärlden utan världen överhuvudtaget kommit långt, inte bara i tekniskt avseende utan även inom andra vetenskap som kan bidra till de institutioner som har samhället och dess uppbyggande som huvudfråga kan vi utgå ifrån. Att en ledar...

Av ali hosseinzadeh - 10 april 2014 08:05

Den glödande tråden i den verklighet som vi lever i är att skapa en så smärtfri och naturlig sammansmältning mellan världens länder som möjligt. Det undanröjer helt enkelt illuminatis möjligheter att kunna agera genom osämja. Om den teorin som jag fr...

Av ali hosseinzadeh - 7 april 2014 13:46

Ibland tvivlar jag på mitt sätt att närma mig verkligheten. Varför gör i så fall inte "andra" författare det? Varför smyger de runt verkligheten som katten går runt het gröt. Är det bättre så? Ska inte verkligheten beskrivas rakt ut istället som mång...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se