Direktlänk till inlägg 4 april 2014

Vem var Hitler??

Av ali hosseinzadeh - 4 april 2014 17:32

Frågor som många ställer sig och inte alltid finner någon logiskt svar är, vem Hitler var, åt vilkas vägnar agerade han och framför allt vilken relation hade han iförhållande till illuminati. Dessa frågor ställs naturligtvis eftersom Hitlers agerade, var många gånger oförklarliga, till synes ogenomtänkt planlösa. Att han i sina tal klagade på exakt det han själv ställde till med nämligen krig mellan olika folk och länder för inte heller något större ljus på de här frågorna som vi vill få svar på!!


Vad hade Hitler för bevekelsegrunder? Varför gjorde han som han gjorde? Var det för att han var en nyckful psykopat eller var det för att han kanske var mullvad och handlade i illuminatis intressen??!


Det här är naturligtvis vilda gissningar. Vi vill veta varför. Men svaren bringar inte alltid klarhet och gör oss nöjda. Vi känner att det finns pusselbitar som saknas. I mina ögon finns det en tredje teori som möjligtvis ses som mer tillfredställande och ha potentiallen att bringa klarhet kring alla de obesvarade frågor som vi ställer oss kring andra världskriget och dess märkliga utveckling.


Illuminati har många gånger haft fullständig kontroll över händelseutvecklingen. Det är en obskyr makt som skapar extremt prekära förhållanden i olika länder genom att dra i de trådar som den har till sitt förfogande. En makt som många gånger agerar genom agenter som befinner sig i ledande positioner. Att Lenin var en sådan historisk agent vet vi nu i efterhand. Men var verkligen Hitler en sådan som gjorde att han agerade så besynnerligt? Jag blir inte helt nöjd med det svaret!!


Däremot har vi börjat få upp ögonen för inte bara illuminati utan olika nationers kvalificerade diplomatiska spel och sätt att hantera det hot illuminati utgör. Det finns motaktionerna som många gånger är befriande geniala,extremt  genomtänkta och ibland inte helt överblickbara för oss vanliga, dödliga. Det ligger nära till hands att börja se på andra världskrigets händelseutveckling på samma sätt och varför inte!?


Tyskland var vid den tiden inte bara extremt tekniskt utvecklad utan även framstående inom den sociala ingenjörkonsten. Detta motsäger helt enkelt att Hitler skulle ha agerat överillad. Det är mer troligt att Tyskland genom Hitler och genom andra världskriget iscensatte en snillrik och välgenomtänkt plan som slog ett hårt slag mot illuminati och dess herravälde ambitioner. Att illuminati led ett stort förlust i och med händelseutvecklingen i andra världskriget.


Det finns ytterligare tecken som pekar på att en sådan alternativ tolkning av Hitler och andra världskriget. På pappret förlorade Tyskland andra världskriget och delades upp mellan segrande makter, men utvecklingen där efter kriget har gått spikrakt framåt. Industriellt, ekonomiskt, allt har gått stadigt framåt som om den har följt en genomtänkt och välbearbetad plan. Om teorin om den här snillrika och genontänkta planet som ritades upp av Hitler och Tysklands dåvarande sociala ingenjörer, planerandes alltså inte bara Tysklands nederlags nederlag i kriget utan elitens öde som omöjligen skulle få leva vidare efter kriget. Nederlaget var med andra ord i verkligheten inte något misslyckande för varken Tyskland eller dess framtid.


I så fall planerade Tyskland med Hitler och dess kvalificerade sociala ingenjörskonst ett krig för skapa en miljö för samhällets utveckling och människornas välmåga med långsiktligt fred och harmoniskt samvaro. Att Europa efter andra världskriget har upplevt en lång period av fred är någonting som vi är medvetna om. Däremot vi kanske inte är helt medvetna om vilka som satte sig ner och i detalj planerade en sådan utveckling. att ett sådan lång tid av fredlig samvaro har inte kommit från intet utan är i detalj planerad utveckling. Ett plan som naturligtvis medförde ett stort lidande och många döda under andra världskriget. Men det var kanske ofrånkomligt när det skedde. Situationen krävde en snillrik plan för att komma åt illuminatis komplotter.


Den här motaktionen i form av andra världskriget, om den här teorin stämmer, genomfördes i så fall inte enbart av Hitler utan realiserades i så fall i tät samarbete med Churchill och Stalin. De samarbetade helt enkelt för att åstadkomma den överenskomna resultatet, med en besegrad och delad Tyskland, men som ändå fick förutsättningen av en lugn och stabil utveckning och en tillvaro i fred och harmoni i oöverskådlig tid.


Att dagens ledare utnyttjar en sådant samarbete för att komma åt problem i dagens värld visar även på att illuminati forfarande i högsta grad existerar och är en kraft att räkna med. Att världens länder måste ständigt vara på sin vakt och för att komma åt den här dolda kraftens komplotter. Någonting som sker som sagt i samarbete, även om de låtsas vara vandras fiende.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ali hosseinzadeh - 4 maj 2014 17:50

Jag vet inte om alla kan följa mina tankar. I slutändan handlar det om socialingenjörskonst. Att påverka människor i rätt riktning. Att skapa ny kultur.   Till exempel kan du sätta upp en genomtänkt staty i en rondell och se till att det påverkar...

Av ali hosseinzadeh - 19 april 2014 14:35

Egentligen är konflikt mellan etiska grupper inte mer komplicerad än konflikter mellan grannar och enskilda personer. Det kan vara fridfullt och det kan vara mindre fridfullt. Frågan som ställs då är om fridfullheten är resultatet av slumpen eller om...

Av ali hosseinzadeh - 12 april 2014 17:54

Att inte bara västvärlden utan världen överhuvudtaget kommit långt, inte bara i tekniskt avseende utan även inom andra vetenskap som kan bidra till de institutioner som har samhället och dess uppbyggande som huvudfråga kan vi utgå ifrån. Att en ledar...

Av ali hosseinzadeh - 10 april 2014 08:05

Den glödande tråden i den verklighet som vi lever i är att skapa en så smärtfri och naturlig sammansmältning mellan världens länder som möjligt. Det undanröjer helt enkelt illuminatis möjligheter att kunna agera genom osämja. Om den teorin som jag fr...

Av ali hosseinzadeh - 7 april 2014 13:46

Ibland tvivlar jag på mitt sätt att närma mig verkligheten. Varför gör i så fall inte "andra" författare det? Varför smyger de runt verkligheten som katten går runt het gröt. Är det bättre så? Ska inte verkligheten beskrivas rakt ut istället som mång...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se