Senaste inläggen

Av ali hosseinzadeh - 3 april 2013 18:21

Jag vill beröra ett par punkter till när det gäller illuminati, dominerad av den här mördarfamiljen Rotschild med sin bas i England och USA. Alla negativa superlativ känns för lite för att beskriva den här organisationen. Vad jag förstår är att det ohyggliga trycket på illuminati börjar bli för stor och det enda strategin de verkar ha för att motverka det är det vanliga terrorn och folkets dumhet, någonting som hittills har räckt för att de, som är i grunden en liten klick människor, ska kunna dominera världen. Fortfarande ser vi vilken enorm nytta illuminati har av idioter, bland annat i Syrien. Att de fortsätter använda sig av terrormedel som HAARP för att döda och lemlästa kvinnor och barn för att sätta press på olika så kallade diktaturer i världen verkar också fortsätta, senast jordbävningen i Burma som resulterade i stor förödelse.


Kort uttryckt verkar illuminati inte ha ändrat taktik. De fortsätter med samma medel och strategier. Den här nya löjliga, genomskinliga, från ingenstans uppsprungna fenomenet anonymous är ytterligare exempel som visar att illuminati fortsätter att spela på folkets dumhet för att kunna behålla sin ställning. Det är ganska förståeligt. För det är en liten klick människor som vi har med att göra. En grupp människor som har dominerat världen med just de här okonventionella metoderna. Men när folket verkligen vaknar så blir det svårt. Det är min upplevelse. Till dess får olika länder också använda sig av okonventionellla metoder för att stå emot illuminiati och dess komplotter.


Sedan måste man ha klart för sig vad illuminati är och inte är. Att illuminati har inskaffat sig sin rådande ställning genom att kontrollera valutor står förmodligen klart för de flesta. Däremot måste man även ha klart för sig vilka dessa valutor är. För att desorientera trycket mot de själva så använder sig illuminati av olika tillvägagångssätt. Fenomenet anonymous är förmodligen ett bra exempel. Det andra sättet för att förvirra folk tror jag är att sprida desinformation om vilka valutor som de verkligen dominerar. Som jag har förstått det så fick illuminati genom terrormetoder kontrollen över den nyetablerade landet USA och dess valuta från att tidigare ha fått rätten över det brittiska pundet, något som å andra sidan skedde på frivillig basis. Sedan finns det ingen redogörelse för att de ska ha tagit över någon annan valuta. Men de valutorna framför allt dollarn har hittills räckt för att de ska ha monopol över den här verksamheten, en monopol som de vill behålla och helst utöka med alla till buds stående medel, alltså det vanliga terrorn och anspelningen på folkets ignorans.


Utöver det har de naturligtvis sin vanliga ekonomiska muskel att utgå ifrån någonting som de också använder för att ställa till oreda i länder som inte gör som de vill att de ska göra. Det vanliga är att investera i olika länder och dra tillbaka sina investeringar när utvecklingen inte går som de har tänkt sig, senast i Cypern som många påstår står i ruinets brant. Det som har hänt är som det har hänt otaliga gånger tidigare, att den här lilla klicket människor som håller världen i ett järngrepp har dragit tillbaka sina investeringar, vilket verkar ha fylls av andra parter som Ryssland och bundsförvanten Tyskland. Så det går att betrakta det hela som en rättrett. Men illuminatis egentliga syfte och förhoppning är naturligtvis att de här ländernas ekonomi ska bracka samman men det blir inte alltid som de har tänkt sig. I stället förlorar de, eller förlorat i fallet som Cypern sina positioner. Euron blir starkare vilket är en viktig konkurrent i förhållande till dollarn och alltså hotar illuminatis och familjen Rotschild viktiga maktställning i den här verksamheten.


Kort sagt går utvecklingen inte som illuminati och familjen Rotschild har tänkt sig. Frågan är hur långt de funderar klamra sig fast vid terrorn och de andra metoder som de fortfarande har i sitt förfogande.

ANNONS
Av ali hosseinzadeh - 3 april 2013 12:35

Själv vill jag leva i timmerhus. Med utsikt över viken och längre bort den snöbeklädda bergen. På vintern ska jag sitta framför kaminen och njuta av eldens surrande och dess värmande våg som träffar mina kinder. Men min mammas familj lämnade en sådan miljö och flyttade till staden. Till civillisationen. De blev Tehranbo och kunde sträcka lite extra på ryggen när de åkte tillbaka till sina hemtrakter eller semester någon annanstans i landet. De lärde sig riksspråket ganska fort också, i alla fall barnen. För min mormor var det svårare. Det var nästan att prata ett helt nytt språk. Hon var pensionerad. Hela sitt liv hade hon sysslat med att förädla djurens basprodukter. Göra smör, yoghourt, ost och grädde av mjölk. Nu satt hon hemma och behövde bry sig bara om sin egen familj. Ibland bjöd hon hem grannarna och då blev det problem med språket. Hon ville bli av med dem. Första gången hon pratade ren persiska var när hon ville bli av med en påträngade granne som vägrade åka hem. Då sa hon på ren persiska till min äldre moster "säg till mig att jag ska ut och handla torkade limon så att hon ska åka hem". I sin egen värld försökte hon använda ett språk som ingen annan förstod, någon typ av kodspråk och då kopplade hennes hjärna det språk som hon hade så svårt med. Grannen blev naturligtvis förlägen och gick hem.


Min mormor var produkten av ett patriarkaliskt samhälle. Hon bad alltid och hade till och med slöja i hemmet. I sin by fick de till och med ha heltäckande. Det var ett krav som min morfar också ställde på min mormor speciellt med tanke på att hon jobbade bland männen, rättare sagt herdar som vallade min morfars boskap och deras fruar. De satte upp tält på somrarna på bergstrakter som ägdes av min mammas släkt sedan generationer. Herdarna vallade boskapen och min mormor tillsammans med deras fruar tog hand om produkterna. Min morfar var å andra sidan någon typ av affärsman och brukade komma och gå ridande i kostym. Då brukade han tjata på min mormor att hon ska sköta sin slöja någonting som min mormor inte alltid lyssnade till. Hon hade så mycket att göra så att hon inte hade tid att tänka på det. Barnen bland andra min mamma sprang runt och lekte. Ibland fick hundarna som de använde för att valla boskapen med nya valpar. Ett par av de sparade de, de andra som de inte behövde begravde de levande.


Det var ett hårt liv på många sätt. Barnen blev fastbunda på åsnor när de var påväg till vallningstrakterna eftersom det inte fanns riktiga vägar. Åsnorna lyckades passera de branta dalarna precis vid kanten med barnen fastbundna på ryggen. Men det här livet lämnade familjen efter sig. De lämnade landet och barnen började gå på skolan, kanske inte med bästa resultat men de hade ingenting emot att stanna i huvudstaden på somrarna och läsa upp sina betyg istället att åka till sina i mina ögon idylliska hemtrakter. De där bergen. De sjudande bäckenen. Det är så avslappnande och rogivande att befinna sig i sådana trakter. Bara få slappna av och låta kroppen och naturen bli ett.

ANNONS
Av ali hosseinzadeh - 24 mars 2013 10:07

Jag har försökt skaffa mig en vana att varva ner genom att lyssna på mina andetag. Speciellt på natten när jag ska gå och lägga mig. Samtidigt lyssnar jag på vad jag känner inför omgivningen.


Om man tycker om den omgivning som man befinner sig i fylls man av positiva känslor när man lyssnar på sin andning, lämnar minnenas och drömmarnas värld och koncentrerar sig på nuet. Det märkte jag igår. Tycker nämligen att jag fylls med positivare känslor när jag befinner mig i Växjö jämfört med Södertälje. Jag vet inte, det kan bero på att min mamma har ett större hus och det är lugnare här. Jag tycker på så sätt att det är bra att man ibland varvar ner och känner efter inför den miljön som man lever i. Det är viktig vetskap för det påverkar definitiv hur man mår även om man inte är medveten om det.


Igår pratade jag i alla fall med min mamma och hennes barndom. Min farmor var boskapsägare och min mamma och hennes syskon brukade spendera somrarna i bergen tillsammans med boskapen. Hon berättade för mig om den här miljön och hur de bodde i tält där det forsade upp vatten ur bäcken, där miljön dominerades av höga berg och djupa dalar. Jag försökte föreställa mig hur det är att leva i den här miljön. Bara att prata om det gav mig behagliga känslor. Ändå flyttade familjen från den här miljön. Min morbror blev läkare och så småningom sålde min farmor boskapen och min morbror blev delägare i ett sjukhus istället. Familjen flyttade till staden tillsammans med många andra i deras generation. Det är kanske en trend överallt i världen. Människor lämnare landsbygden och den i många fall idylliska miljö som de lever i och flyttar till städerna eftersom det är så man ska göra. De stannar inte upp och tänker efter hur och var de verkligen vill leva. Jag tror i alla fall att jag själv vill leva nära naturen i en miljö med vidsträkta berg och djupa dalar. Där man hör hur bäcken susar och boskapens sporadiska läten.

Av ali hosseinzadeh - 23 mars 2013 18:18

Idag var jag och småhandlade. Skulle bland annat köpa en deodorant. I vanliga fall, jag som alla andra brukar ta den första bästa deodoranten, kanske det märket som jag känner igen eller står först i hyllan. Men nu tänkte jag som jag har rekommenderat i mina senaste inlägg, försöka pröva det nya förhållningssättet. Att vara medvetet närvarande i det liv jag lever. Ibland måste man påminna sig själv när man faller tillbaka i det gamla slentrianmässiga sättet. Först tog jag vanemässig en deodorant och stoppade den i min korg utan att lukta på den. Men la tillbaka den sen och började istället först lukta på de som stod på hyllan. Stannade verkligen upp och kännde efter hur jag tyckte att de luktade. Till sist bestämde jag mig för en som jag tyckte kändes bäst. Det roliga va att den kostade minst av alla. 

Av ali hosseinzadeh - 22 mars 2013 13:54

Jag är på en kort semester i Växjö och tänkte att själv utöva det här förhållningssättet som jag pratar om, att man försöker framför allt varva ner och vara lite mer uppmärksam inför saker saker och ting. Jag såg så många ursköna gamla byggnader bara påväg hem från stan som jag inte hade sett innan. Och ändå har jag bott i Växjö under hela min tonårstid. Man blir helt paff. Är det här Växjö? Har de byggt de här ursköna 1700-talsbyggnader nyligen eller? Byggnader som jag har missat i alla de här åren som jag har bott här. Det känns att man inte behöver åka på semester för att se saker och ting. Man behöver bara vara lite mer uppmärksam i sin egen stad så tror man nästan att man är utomlands. Det finns så mycket att se bara på vägen hem.

Av ali hosseinzadeh - 22 mars 2013 12:10

I dagens samhälle har de flesta inte möjligheten att dra ner på tempot och har därmed inte möjligheten att kunna känna efter inför saker och ting. Av den anledningen litar de många gånger på andras åsikter eftersom de inte har egna åsikter. De har aldrig verkligen stannat upp och känt efter, det säger sig själv, då är det omöjlig att ha egna åsikter.

Många gånger får man en konstig känsla i magen någonting som jag tycker är ett tecken på att man kanske egenligen inte skulle hålla med om den rådande uppfattningen. Man upprepar och uttrycker någonting som andra har sagt eller håller med om det med ett hummande. Det här är alltså ett symptom av det moderna samhället. Att man aldrig har tid att stanna upp och tänka efter inför saker och ting. Man undviker att göra och säga saker baserad på vad andra sagt.


Om man själv stannar upp och tänker efter kan det hända att man tycker annorlunda, att det som man trodde var tråkigt, jobbigt eller på annat sätt frånstötande i själva verket va någonting som man tyckte om eller viseversa. Det var kanske därför man fick den där konstiga känslan i magen. Att man höll om någonting som man egentligen inte skulle hålla med om. Allltså min tips är att man verkligen stannar upp och tänker efter speciellt i dessa tider där man i många fall matas med saker som normalt borde vara motbjudande. Att stanna upp och känna efter är kort sagt inte att man kastar bort tid.

Av ali hosseinzadeh - 19 mars 2013 15:20

Finns det bra eller dåligt? Rätt eller fel? Det är en fråga som har sysselsatt mig en senaste tiden. Relativister säger att det inte finns rätt eller fel utan allt är relativt. Det kanske stämmer i vissa fall men inte alltid. Det finns skillnader och då har man framför allt sina egna sinnen att utgå ifrån. En lukt som jag upplever behagligt behöver inte upplevas behagligt av andra. Det som man ska göra i det sammanhanget är att sätta sig ner och verkligen lukta på någonting, känna inombords hur det känns och vilka känslor och upplevelser som man känner. Vissa gånger när man tittar, lyssnar eller luktar på någonting fylls man av harmoni, ro och lustfyllda känslor medan andra gånger så upplever man ilska, irritation och disharmoni. Om man tittar på någonting och uppfylls av den förstnämnda så säger det själv att det är den rätta i ens ögon jämfört med det andra alternativet. Och det här, hur man upplever saker och ting skiljer sig från person till person tror jag, så på det planet kan man tycka att allting är relativt.


Det här frågan ter sig ganska enkelt men i verkligheten så påverkas vi mycket av hur andra tycker och tänker så det påverkar hur vi upplever saker och ting. Det kan bli så tokigt att man väljer en sak som egentligen väcker ens negativa känslor bara för att andra tycker att det är det rätta. Många stannar inte ens upp och känner efter vad de tycker och tänker om saker och ting. För som sagt det är det man ska göra för att inse vad man själv tycker om saker och ting. Så stanna upp och känn efter oberoende av vad du har hört andra säga om saken och då händer det många gånger att du byter åsikt om en sak. Det är som sagt inte många som gör det vilket gör att rätt eller fel inte definieras av vad man själv tycker utan vad man har hört andra säga. Det här är en insikt som har minskat min egen osäkerhet kring vad som är rätt och fel. Att det existerar rätt och fel men att det skiljer sig från en person till en annan. För att komma på vad man tycker är rätt måste man som sagt stanna upp, öppna ögonen, titta och känna efter vad man känner inför saken.


Av ali hosseinzadeh - 31 december 2012 16:55

Vad man vill kalla samarbetet mellan bankiren Rotschild från den tyska gettot och Storbrittanien får man välja själv. Den ledde i alla fall till en del bra saker. Vetenskapen exploderade till en början och bar även med sig stora inkomstbringande verksamheter för illuminati, inte minst förvärvningen och kontrollen av den amerikanska valutan som i princip har dominerat affärsverksamheten i världen. Det är bara gud som vet hur mycket av världens förmögenhet som de har hamstrat ihop och grävt ner under jorden förmodligen under City of London. Den här bankverksamheten som bedrivs genom att man både producerar valutan och lånar ut den är som sagt långt ifrån oekonomiskt och för att den skulle fungera behövdes det någonting att stödja sig på, någon typ av bestraffningsmetod och maktutövning. Den engelska militärmakten och så småningom amerikanska militärmakten blev ett ändamålsenligt medel för det syftet men inte bara det. Man började även försöka lägga beslag på olika organisationer som frimurarna och som många gånger ser till att illuminati kan utföra sina bestraffningar.Många gånger behöver illuminati inte ens köpa någon mafiaorganisation för att sköta sin verksamhet. Det finns gott om nyttiga idioter som gör det frivilligt eller utan att veta att man gör det. Läs gärna Anders De La Montes bokserie framför allt hans senaste bok "bubble". Det är nämligen att bara stoppa vapen i deras händer och pusha dem på rätt sätt så sköter de sig själva många gånger med sina liv som insats. Det här tillvägagångssättet är en viktig strategi som illuminati använder sig av och som finns i boken "the elder of zion" som jag ser till viss del är till för att manipulera det judiska folket och kunna lägga beslag på det. Att smickra dem och få de att tro att de är någonting. Ge dem storhetsvansinne. Men judarna är naturligvis inte det enda folket som illuminati snyggt utnyttjar genom att manipulera. Dt finns många andra folk som illuminati kan lätt lägga beslag på. I det ljuset förstår man varför Nicolas Zarkozy blev extra orolig när det började samlas massor med Zigenare inom landets gränser. Det här är kanske en viktig anledning att just rasismen bekämpas. De här folken har nämligen ingenting att förlora och mycket att vinna genom att samarbeta med illuminati plus att de är fyllda av hämdkänslor och blir alltså lätta byten för illuminati att kunna utnyttja. Genom rasismen skjuter man helt enkelt utsatta folk i händerna på illuminati.


Men det är inte mest det som jag vill prata om. Det jag vill prata om är att illuminatis undergång är nära. Politiker i olika länder har börjat synkronisera sina rörelser och hindra illuminati chansen att agera. Man ser till att dra illuminatis drag innan illuminati gör det precis i det ögonblick där draget får minst kännbar effekt, det vill säga exakt i fel tidpunkt. Här blir alltså utsagan om att "om verkligheten är ett spel så kan ens fiende vara ens vän" aktuellt. Hillary Clinton som kan anses vara en del av illuminatis inre krets men verkar ändå ha gått samma öde som illuminatis motståndare till mötes kan vara ett bra exempel på det.Det finns hundratals andra exmpel på hur olika politiker håller på att synkroniera sina rörelser för dra snaran runt illuminati. Som sagt även de som anses utgöra illuminatis inre krets. Duktiga politiker som sätter käppar i hjulet på illuminati för att rädda sitt folk. Till och med Israels premiärminister Benjamin Natanjahu kan förmodligen räknas i den skaran. Man drar helt enkelt illuminatis drag i exakt fel tillfälle för att på så sätt neutralisera den. I indien skapar man själva upplopp innan illuminati har gjort det. Man kan säga att det man gör är att vaccinera sitt folk mot de problem som illuminati planerar för. När illuminati väl gör det blir draget inte lika förödande


Ytterligare exempel på hur världens politiker försöker på olika sätt komma åt illuminatis komplotter är Turkiet premiärminister. Han slängde ner sig och lät sig falla från en galen häst och höll att bli nästintill ihjälslagen. Varför gjorde han det. Jo, för att hindra illuminati eller att sätta käpp i hjulet på illuminati att kunna åstadkomma det extremt destruktiva stoltheten i det turkiska folket. Andra framställer sig eller låtsas att vara fiende till sina grannar som Polens hela regering som åkte till Ryssland för att närvara i en ceremoni för de polacker som hade dödats under andra världskriget av ryska trupper. Ganska lägligt störtade planet ner och det vanliga folket som inte förstår sig på dagens politik tror naturligtvis att det är Ryssland som har skjutit ner planet, men allt tyder som sagt på illuminatis och Rotschild fingeravtryck.


Illuminatis största farhåga är nämligen att folk kommer nära varandra och allra mest när det gäller grannar och en viktig strategi är att manipulera dumheten och stoltheten i folk och här kommer terrorism till en riklig användning. Det är förmodligen bara illuminati som använder sig av terrorism. En annan katastrof som kommer upp i medvetandet i det här sammanhanget och som också bär illuminatis fingeravtryck är Estonia katastrofen. En linje som alltså var till för att bygga kommunikationen och sambarbetet mellan näraliggande länder i det fallet baltikum, Ryssland och skandinavien. Sådana enbryon till kommunikation och samarbete hindras och avbryts av illuminati innan den har soliderat sig och blivit livskrafting. Men som sagt mycket tyder på att händelseförloppet börjar rinna illuminati ur händerna. Deras handlingsfrihet och valmöjlighet minskar alltmer.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se