Senaste inläggen

Av ali hosseinzadeh - 28 december 2012 16:39

Det känns som att under varje sten döljer sig någonting. Att det finns så mycket att säga och upptäcka att man nästan inte har tid och rum. Jag vill prata om Darwin och Aritoteles, om romarna och engelsmän, om kristendomen, illuminati, om dödsstraff och vetenskap och så mycket, mycket mer.Jag har i alla fall kommit på att många grekiska filosofer, framför allt Aristoteles utnyttjades av kristendomen, eftersom de gav den och Romarriket legimitet. Romarna var smarta och visste hur de skulle utnyttja de olika företeelser som rådde i den tidens värld och som var i linje med deras egna intressen. De använde sig av kristendomen och de tankar som uttrycktes av den tidens filosofer och som de kunde dra nytta av. Företeelser som de utnyttjade för att stärka sin makt. Då var de den absoluta makten i världen och hade bland andra lagt under sig hela England. Engelsmännen själva var vid den tiden till största del bestående av löst sammansatta stammar med jämförelsevis låg utveckling. Till och med många indianska folk, som aztekerna och Mayafolket som bodde i amerika låg utvecklingsmässig långt förre engelsmännen. Medan indianerna lyckades bygga imponerande byggnadsverk så levde engelsmännen i primitiva hyddor.


Det här är alltså innan engelsmännen fick momentum och började kunna hävda sig mot makterna ute i kontinenten och det var ett par avgörande faktorer som tillsammans skulle leda till den här livskraftiga embryon som så småningom skulle lägga under sig större delen av världen. Engelsmannen var som sagt vid den tiden ett ganska anspråklöst folk, någonting som var en viktig anledning till varför Rotschild valde att slå sig ner just där. Rotschild hade nämligen gått land och rike runt för att hitta ett bra ställe att slå sig ner och få uttryck för sina maktambitioner. Något gehör i Tyskland där han ursprungligen var ifrån fick han inte. Engelsmännen var på det sättet mycket mer lämpliga. Inte bara för att de var anspråklösa utan även för att de verkligen behärskade krigets konst. De här två faktorerna skulle alltså tillsammans bilda en oslagbar syntes och forma den värld som vi ser idag.


Rotschild och engelsmännen var inte sena att sätta sig ner och försöka utforma olika strategier för att komma åt sina konkurrenter ute i kontinenten, och det är förmodligen här som bland andra Charles Darwin och många andra vetenskapsmän kommer in. Romarriket legitimerade sig som sagt på kristendomen en makt som Rotschild och engelsmännen började mer och mer se som sina främsta konkurrenter. Charles Darwin och den hord av vetenskapsman som följde efter honom skulle spela en viktig roll i det sammanhanget. Han och många andra av den tidens vetenskapsman sponsrades förmodligen för att slå undan benen på just romarriket och den faktor som de främst stödde sig på, nämligen kristendomen. Evolutionsteorin i sig var egentligen en teori som var redan känd och hade uttryckts av många vetenskapsmän förre Charles Darwin. Tankar och teorier som av goda skäl inte fick någon gehör hos romarna och kristendomen.


Men den här nya maktkonstellationen som bildades i england skulle alltså börja sponsra just sådana tankar och det var här som illuminatis första nära kontakt och symbios med vetenskapen började. Det här är alltså ett exempel på hur ett imperie kommer till, överlever och till sist går under. Detta gäller förmodligen inte bara romarriket utan alla makt, både stora och mindre. De behöver tankar och idéer som de kan legitimera sig och stödja sig på. Sedan kommer andra makt som vinner sin legitimitet på att just motsäga de tankarna. Det är också så som vetenskapsmänn som Darwin och Aristoteles vinner sig ett namn. De har en makt bakom sig som sponsrar dem. Om de inte hade haft det så hade deras tankar försvunnit i tomma intet. De olika imperier sponsrar av samma anledning bara idéer som är i linje med deras intressen och försöker motverka andra. Detta gäller förmodligen i alla tider och under alla imperier. Det som är viktigt och aktuellt att undersöka för oss är naturligtvis vilka tankar och idéer som just illuminati stödjer sig på. Möjligen kommer framtidens imperier att vara de som vinner sin legitimitet genom att motsäga just de tankarna.
ANNONS
Av ali hosseinzadeh - 19 december 2012 18:53

Ville bara rekommendera Sven Westerbergs böcker som visade sig vara riktiga guldkorn. Själva historien är ganska medioker men lyckas man snappa åt sig vad Sven Westerberg verkligen vill förmedla så blir böckerna defintivt mycket mer läsvärda.

ANNONS
Av ali hosseinzadeh - 25 november 2012 14:52

Vad säger man förutom att det var länge sen och att man har blivit många insikter rikare. Läste Anders De La Montes senaste bok "bubble" nyligen och i den uppdagedes återigen den extremt invecklade verkligheten. Många gånger så vet man nämligen inte vem som är "the bad guy" och vem som är "the good guy", vem som är fienden och vem som är vännen. Många gånger kan nämligen vännen klä sig i fiendens kläder och fienden klä sig i vännens kläder. Även om ens "vänner" är många gånger helt omedvetna om sin verkliga roll eftersom de utan att veta om det styrs av någon osynlig makt. Ytligt sätt så uppfattar man de som sagt som ens närmaste vän, broder och landsmän eller vad man väljer att kalla de men i själva verket är de alltså det största faran mot ens existens och ens absolut värsta fiende.


Men problemet är att verkligheten är lite mer komplext än så och det är inte alltid så lätt att peka ut vem som är är vem, en verklighet som jag nämnde innan även målas upp i Anders De La Montes senaste bok "bubble". Så här träffsäkert står det i baksidan av boken. "Om verkligheten bara är ett spel, hur skiljer man då vän från fiende? Eller kan fienden i själva verket visa sig vara en vän??"


För mig blir det i det här läget Sverige Demokraterna, Kent Ekeroth, nätsighten avpixlat och nationell.nu extra intressanta. Jag såg i alla fall sidan avpixlat, nationell.nu och Kent Ekeroth som den absoluta fienden. Jag trodde att de var typer som kapade dumma människor för att skapa problem, för att de ska springa deras egoistiska ärenden. Men när man tänker mer på det så verkar de snarare vara typer som har åtagit sig uppdraget att ta kontrollen över de nyttiga idioterna som tyvärr utgör en större delen av befolkningen innan illuminati gör det . De föregriper illuminatis onda planer helt enkelt och fyller vakumet innan illuminati gör det.


Alltså, fienden visar sig helt plötsligt vara en vän när man tänker närmare på saken. Det är därför man ska tänka sig både en och två gånger innan man skapar sig en bild av verkligheten, av vem som är vem och vad som är vad. Verkligen visar sig helt enkelt att vara mycket mer komplext än vad man först tror.Av ali hosseinzadeh - 3 november 2012 13:05


Jag vet inte om det finns folk som fortfarande tror på psykoanalysen och Freuds teorier. När man tittar på dess historia så har den i alla fall periodvis haft en stor skara anhängare. Det är ganska anmärkningsvärt eftersom när man tittar på de här teorierna och Freuds påståenden så ter de sig både bisarra och orimliga. Freud påstod nämligen att barnen har sexuella känslor för sina föräldrar och vise versa, en slutsats som han drog från de utsagor han fick ut i de terapistunder som han hade med sina klienter. Klienter som hade neurotiska symptom.


Dessa observationer och utsagor som han hörde och sedan analyserade tillämpade han sedan på hela människosläktet. Han ansåg nämligen att psykiskt sjukdom uppkommer om man försöker förtränga de här bisarra drifterna, det han kallade för människans verkliga känslor och önskemål nämligen att vilja ha sex med sina föräldrar. Det är ganska uppseendeväckande påståenden som anses alltså ha en vetenskaplig grund och som har antagits som en modell på hur man botar, behandlar och hur man definierar de som sjuka och de som är friska.


För hör och häpna!! Om en psykoanalytiker påstår någonting om dig, till exempel att du vill ha sex med dina barn eller någonting annat perverst påstående och du blir arg så gör du dig skyldig för "motstånd", vilket innebär att de har råkat sätta fingret på just den tanke som du försöker förtränga, alltså optimalt bevis på att de är rätt ute!! Om du däremot regerar med "aha så kan det vara" så håller du på att bli medveten om dina förträngda känslor och det är ett gott tecken. Det bästa är att du erkänner att du vill ha sex med dina barn och barnen i vuxen ålder erkänner att de velat ha sex med sina föräldrar. Då är man fult frisk och fullt medveten om sina förträngda drifter.


Hela teorin verkar bygga på sådana märkliga slutledningar, för självklart blir man minst sagt förbannad om nån påstår att man vill ha sex med sina barn, det behöver inte nödvändigtvis bero på att man försöker förtränga någon grotesk tanke.


Men Freud var förmodligen långtifrån dum utan utnyttjade sina extremt skarpa insikter i människopsyket att gå illuminatis vilja tillmötes, nämligen att skapa långtgående problem i samhället. Den explosionsartade psykoanalytiska vågen har nämlingen medfört många problem och besvär inom familjer, mammor som inte vågar kela med sina barn i rädsla att väcka några förträngda tankar eller annat vulgärt som enligt psykoanalysen lurar på att bli medveten.


Men det finns som sagt inte bara problem utan Freud och psykoanalysen har även fört med sig skarpa insikter inom hur människopsyket fungerar. En insikt som är värt att nämnas är att man får symptom om man försöker förtränga en tanke, drift eller känsla, speciellt om den är stark och pockar på uppmärksamhet, och då syftar jag inte på tankar och känslor om att ha sex med sina föräldrar utan tankar och känslor som är aktuellt i dagens samhälle.


Rasistiska tankar är väl någonting som alla känner igen och är på tapeten tillsammans med fenomenet politiskt korrekthet. Återigen om du försöker förtränga någon tanke så får du symptom, att folk blir oroliga och gör märkliga saker när de ser en utlänning/främling är ett exempel. De tankar och känslor som är på ett plikttrogen sätt förträngda, i och med politiskt korrekthet, riskerar helt enkelt att bli medvetna när man råkar se, låt säga en person från Afrika eller mellanöstern. Helt plötsligt börjar kanske ens ena öga att blinka helt okontrollerad eller att man stammar eller gör någonting annat som man tycker är jobbigt. Det är lätt att förstå att hela situationen blir påfrestande för de berörda.


Det här fenomenet gäller inte bara svenskar utan alla människor. Människan fungerar inte om man försöker förtränga saker och ting. Man blir inte funktionellt i samhället och mår helt enkelt dåligt och får psykiska och sociala problem av olika slag. Det här har jag diskuterat mycket i min förra blogg på expressen, nämligen att median gör klart för oss och försöker styra hur vi ska bilda kärleksrelationer, vad som är acceptabelt och vad som inte är acceptabelt, vilken parrelation som går för sig i samhällets ögon och vilken typ av kärleksform som man ska undvika.


I sån situation blir man alltså tvungen att stänga ute eller förtränga sina naturliga känslor och drifter som är oundvikligt när man träffar en person från andra könet, ifall det inte är i linje med samhällets krav, till exempel en invandrarkille ser en söt blond svensk tjej. Den här företeelsen som skapas framför allt genom median är kanske ännu mer accentuerad i USA. Inte konstigt att många svarta killar har psykiska och sociala problem och fungerar dåligt i samhället. Konsekvensen blir helt enkelt att svarta killar blir tvungna att förtränga och kontrollera sina naturliga känslor och tankar och får därmed alla möjliga symptom. De blir neurotiska i Freuds mening och får psykiska problem och får alltså svårt att fungera socialt. Under Freuds tid berodde neurotisken på det extrema avståndstagandet till sexuella känslor på det generella planet och det bidrog till den stora neurotiska problematiken som Freud analyserade och försökte både förstå och behandla och det ledde alltså till hans insikter i hur mänskliga psyket fungerar. Försöker du förtränga någon tanke eller känsla får du helt enkelt en åkomma. Den är en viktig sida av psykoanalysen som, som sagt även har tilllämpning i dagens samhälle.


En annan sida som är värt att notera är det som jag nämnde, att man gör sig skyldig för "motstånd" om man inte håller med vad en psykoanalytiker säger till en hur absurd och vedervärdigt den tanken må vara. Du får absolut inte blir arg eller på något annat sätt protestera för då tycker "psykonalytikern" att han är rätt ute. Någonting som är helt vedervärdig förhållningssätt som har etablerat sig i alla möjliga domäner i dagens samhälle. Om du till exempel reagerar på USA´s alla rimliga och orimliga påståenden med irritation så visar du bara att USA är helt rätt ute och det är dig det är fel på. Du är allt från fanatiker till extremist av det ena eller andra slaget. Det här tankemönstret kommer alltså från ett psykoanalytiskt och freudianskt förhållningssätt.

Av ali hosseinzadeh - 28 oktober 2012 15:10

En anledning till att illuminati är så mäktig är att den är enormt rik. De har helt enkelt kommit på ett bra sätt att roffa åt sig världens förmögenhet och tillgångar, nämligen att få kontrollen över och trycka pengar, och att låna ut det och ta ränta på det. Men om man tittar på illuminatis historia så upptäcker man även andra inkomstkällor och sätt att tjäna pengar. Nämligen att satsa och köpa aktier och värdepappar och genom de här processerna roffa åt sig så mycket tillgångar som möjligt från vanligt folk.


En sådan avgörande historiskt skede som gjode att illuminatis makt växte flerfaldigt var när de, i det fallet Nathan Rotschild visste om utgången av kriget mellan England och Frankrike, att England hade vunnit kriget. Det visste ingen förutom Nathan Rotschild eftersom han hade ombud vid fronten som informerade honom om utgången. Det han gjorde sen var att få andra att tro att Frankrike hade vunnit kriget genom att börja sälja sina aktier och på så sätt trigga andra att göra det och få börsvärdet att mer eller mindre krascha. Sedan började han köpa upp allting långt under deras verkliga värde.


Man kan helt enkelt lura andra om man vet utgången av viktiga händelser förre alla andra. För i tiden hade Rotschild en väldigt bra informationskanal vilket gav honom den här fördelen. Nu ligger de själva bakom varenda händelse i världen vilket gör att de kan lägga upp den här strategin på ett ännu bättre och förfinat sätt. Vi andra tror att fan, vi hade otur igen. Det handlar helt enkelt inte om tur utan att man blir lurad på ett utstuderat sätt.


Nu är det presidentval i USA och utgången är förmodligen redan klar sedan lång tid tillbaka. Ändå kan man på den mer och mer expanderande spelmarknaden lägga pengar både på Obama och Mitt Romney. Så vilken kandidat har illuminati bestämt sig för och hur tänker de lura oss andra? Det är det som jag går och funderar på. Tittar man på händelserna under den senaste tiden som protesterna i muslimska världen mot den så kallade anti-islamiska filmen och många andra små och stora händelser som är långt ifrån spontana, utan designade av illuminatiarkitekter för att styra opinionen så att de väljer rätt kandidat så får man en känsla att de har valt sig för Obama. Men det här hänger helt enkelt på att man kommer på hur illuminati har lagt upp strategin att dupera oss någonting som inte alltid är enkelt.  Men slutpoängen är att händelseförloppet i världen är långt ifrån spontana och tänkta att påverka opinion så att de väljer rätt kandidat speciellt nu precis innan den amerikanska presidentvalet.


Alltså på samma sätt som de som förlorade massor med pengar under utvecklingen på Engelska börsen den 17 juni 1815, kunde istället tjänat en hacka om de förutsett hur Natan Rotschilds försökte lura de så kan man i dagens värld tjäna en liten hacka bara man kommer på vad som rör sig i huvudet på illuminati och dess arkitekter och vilken strategi de har funderat ut för att lura oss andra.

Av ali hosseinzadeh - 28 oktober 2012 13:01

Jag har under den senaste tiden funderat på problem i samhället, naturligtvis designade av illuminati. När jag pratar om problem i samhället syftar jag framför allt på att folk går varandra på nerverna.


Folk har förvandlats till ett nervvrak där man överreagerar på små irriationsmoment från omgivningen. Man kan helt enkelt inte hantera det. De har helt enkelt inte förståelse att andra människor kan irritera dem. Situationen blir helt enkelt ohållbart eftersom irritationsmomenten är mer regel än undantag.


Hur kommer man tillrätta med det här då som en ensam människa?? Det är det som jag har funderat på och funnit viktiga svar i just relgionen. Det är kanske därför illuminati är så negativt inställd gentemot relgionerna. Den vill naturligtvis inte att vi ska ha lösning för de problem som den skapar. Många har under senaste tiden tagit upp buddismens för att lösa samhällsproblem kanske på grund av att de andra relgionerna har fått så dålig klang. Man är inskränkt, fanatiker och vad det är heter om man kommer på tanken att nämna relgionen. Men buddismen har inte haft en sådan negativ klang och det är kanske därför som många har tagit sin tillflykt till buddismen. En relgion vars filosofi håller på att urholkas också under den senaste tiden. Kanske har illuminati insett att den kan också utgöra en fara mot alla de problem som de iscensätter i samhället. 


Men inte bara buddismen utan även krisendomen och islam kommer med viktiga svar på samhällsproblem som vi ser idag. Jag är inte religion expert men det känns inte att judendomen har samma slagkraft. Det är framför allt två budskap i kristendomen och Islam som jag har tänkt på och som har väldigt förlösande budskap för de samhällsproblem som jag har nämnt ovan, nämligen hur man ska komma tillrätta med irritationsmomenten i samhället och att folk har en väldigt låg acceptans för dem. 


Det finns en berättelse om jesus där han varje dag påväg till jobbet gick igenom ett grannskap där befolkningen där var fientligt inställda mot honom och brukade kasta skräp och skrika kvädesord. Ändå gick han längs samma gata igenom grannskapet och snällt fann sig i att bli nedskräpt och höra folkets aggressiva ogillande. Han undvek helt enkelt att besvara behandligen med samma mynt. En dag så när jesus var påväg att gå igenom gatan så dök inte grannskapet upp, när de även uteblev dagen efter så gick Jesus och knackade på för att höra varför de inte hade varit på sina balkonger och kastat skräp på honom. Han undrade vad som hade hänt. Det visade sig att en av de äldre hos grannskapet låg på dödsbädden. Jesus framförde sina kondoleseanser och framförde sin djupaste beklagan. Den här grannskapet tyckte naturligtvis att det va konstigt hur Jesus uppträdde med tanke på hur de hade behandlat honom under så lång tid och det gjorde att de konventerade till kristendomen. Det som är anmärkningsvärd är att samma slags berättelse finns även inom Islam. Men det är kanske inte det som är viktigt, utan det som är viktigt är att de stora relgionerna ger avgörande lösningar på viktiga samhällsproblem.


En annan berättelse som de flesta säkert känner igen är när ett par skriftlärda rådfrågade jesus hur de skulle behandla en kvinna som hade gjort sig skyldig för äktenskapsbrott. Då sa nämligen Jesus att den av er som är fri från synder får kasta den första stenen.


Det här är naturligtvis väldigt fin filosofi och kan tillämpas på många situationer i dagens samhälle. Nästa gång någon beter sig irriterande mot en kan man fråga sig om man själv är oskyldig. Svaret är förmodligen nej eftersom illuminatis samhällsarkitekter har sinnrikt skapat ett samhällsmönster där folk automatiskt irriterar varandra, många gånger även när de anstränger sig maximalt att inte göra det. Det finns otaliga exempel på det. Exempel som många gånger går in i varandra och har skapat en ständigt neråtgående spiral. Folk som irriterar varandra och irritionsmolnen bara växer och växer i samhället. Vad kan man göra som en ensam människa i den här omöjliga laborinten som illuminati har skapat?


Som sagt de här filosofierna och tankesätten som man hitter inom de största religioner ger många gånger svar på frågan. Jag tycker att de hjälper mig i alla fall. Varje gång någon irriterar mig så tänker jag om jag själv är fri från synd!! Har jag aldrig irriterat någon annan människa?? Som sagt många gånger irriterar man andra även när man sätter all sin kraft bakom att inte göra det.


Mitt förra inlägg är ett bra exempel på det. Även om man inte säger neger högt utan i sin egen skalle så syns det ändå utanpå. Någonting som speciellt svarta och invandre är snabba att upptäcka!! Men om man hänger upp sig på en stackers svensk som gör allt att bli av med de här rösterna i huvdet så irriterar man bara sig själv och gör livet svårt för den personen som ändå gör sitt bästa att sätta spärn mot någonting som sker automatiskt och som personen inte kan rå för helt enkelt.


Av ali hosseinzadeh - 25 juli 2012 22:07


Jag vet att många följer min blogg och vill att jag skriver kontinuerligt. Det tycker jag är kul, man får press på sig att skriva men jag skulle tycka att det skulle också vara givande att ni kommenterar det jag skriver. Att vi har någon typ av dialog. Det är nämligen med hjälp av dialog som man många gånger får nya insikter.


Jag har funderat i alla fall mycket på politiskt korrekthet de senaste dagarna. Det känns att man inte kan prata om Rotschild och det kabell av samhällsingenjörer som jobbar för honom om man inte nämner politiskt korrekthet.


Som det redan står klart för många så existerar det allt som oftast när det gäller illuminiatis aktiviteter en krux som effektivt döljs av oklanderliga slagord. Det som jag har gått och funderat på är vad som är kruxet med politiskt korrekthet. Jag såg ett intressant program på tv som handlade om en kille i USA som hade problematiken att inte kunna låta bli och säga "neger" varje gång han såg en svart person, ett besvär som han hade fått efter en hjärnskada. Man kan säga att skadan hade gjort att han förlorat det filter som tar bort ens oönskade tankar så att man inte säger de högt. Han kunde helt enkelt inte vara politiskt korrekt på grund av den här hjärnskadan och hela tiden gick som sagt och sa "N-ordet" varje gång han såg en svart person. Jag tror att det som är vanligt är att man tänker sådana tankar men inte säger de högt.


Det får mig i alla att bli kruxet med politiskt korrekthet på spåret. Folk lägger massiv med energi för att hindra en negativt tvingande tanke att få utlopp. Man ser det många gånger på vissa människors ansiktsttryck hur ansträngt det är när de pratar med en invandrare eller svart person. Det är en psykiskt påfrestning om inget annat. Men är det politiskt korrekthet som leder till den här påfrestningen? Det är det som jag har funderat på.


Jag tror inte att enbart kravet på politiskt korrekthet leder till den här psykiska påfrestningen utan styrkan av den påverkas av hur stark rasismen är i samhället. Om det inte existerar rasism i samhället så är det inte svårt att vara politiskt korrekt det säger sig självt, medan i ett extremt rasistiskt samhälle kan befolkniangen utsättas för enorma påfrestningar av kravet på politiskt korrekthet. Kombinationen av rasism ocah politiskt korrekthet är med andra ord extremt ofördelkatigt. Den här omständigheten ger naturligtvis Rotschild och dess samhällsinagenjörer möjligheten att manipulera. Först så etablerar man det oklanderliga politiskt korrektheten och sedan försöker man med hjälp av manipulationer främja rasism i samhället, till exempel genom att iscensätta dramatiska händelsera som låt säga 11 september eller indirekt genom median främja rasistiskt och kategoriserande tänkande. Resulatet blir inte helt oväntad att befolkningen utsätts för en extrem påfrestning som förmodligen är det egentliga syftet med det hela. De blir helt enkelt tvungna att lägga all sin energi på att inte tänka negativa tankar.


Rotschild samhällsingenjörer använder sig med andra ord av kombination av många faktorer för att få det man vill ha. Politisk korrekthet tillsammans med främjande av rasism är helt enkelt oslagbart samtidigt som är ganska enkelt eftersom illuminati samtidigt kontrollerar dramtiska världshändelser och kan på så sätt etablera olika fenomen vid exakt rätt tidpunkt och enkelt få det de vill ha.


 .    .     .  .      . ..  .  Av ali hosseinzadeh - 19 juli 2012 20:28

Boken geim som jag nämnde i mitt förra inlägg visar hur illuminati med relativt enkla metoder kan orsaka djupa sår i samhället. Mycket på grund av att de med hjälp av sina informationskanaler som median kan zooma in och förstärka det som de själva har skapat. Det egentliga syftet är nämligen många gånger inte händelsen i sig om det inte handlar om mord på högt uppsatta personer utan det är den psykologiska inverkan som händelsen har på samhället. Genom att ge en frimurare eller spelare som de kallas i Anders De La montes bok ett uppdrag att släppa en viss kemikalier i tunnebanan som sedan i sin helhet och med stor drama tas upp i median som dagens nyheter så har man enkelt lyckats orsaka stora psykologiska inverkningar i samhället. Det visar bara hur sårbart samhället är och hur illuminati med små medel och de instrument som den har till sitt förfogande är en enorm kraft att räkna med. Man kan med andra ord inte bortse från de och gå mot deras vilja och tro att det inte kommer att ha några konsekvenser för att det har det.


                                .

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se