Alla inlägg den 17 februari 2012

Av ali hosseinzadeh - 17 februari 2012 13:17

Illuminati, alltså Rotschild med sin "round table" belägen i City of London och Rockefeller i New York med sin "council of foreign relation" som kontrollerar median, universitet och mycket annat, lägger alltså upp hur de ska sätta olika länder under tryck.


De drar tillbaka sina investeringar, manipulerar folket att gå ut och protestera mot nedskärningar eller för demokrati och mänskliga rättigheter, eller så beväpnar de "fredliga" demonstranter och ber de att skjuta vilt runt omkring sig som i Libyen och Syrien. Och median återigen rapporterar det som de blir tillsagda. Att folket vill ha demokrati och att regimen slaktar folk eller att de har misslyckats med den ekonomiska politiken. Att folket är ute och protesterar eftersom har ett giltigt skäl. De är hungriga och vill ha mat.


Det här är alltså illumatis sätt att sätta press på de regeringar som den vill tvinga till underkastelse och i vissa fall störta. De använder sig helt enkelt av folket och återigen är illuminati bakom det mesta. De iscensätter som sagt ekonomiska kriser för att skapa missnöje i samhället och på så sätt få folket att gå ut och protestera och fälla de regeringar som den vill ta bort. Folket har ganska kort minne och illuminati är skicklig. Återigen, titta inte på George Bush och hur dum han är. De som lägger upp allting vet vad de gör. Det är Rotschild "round table" och Rockefellers "council of foreing relation". Det är de som iscensätter terroristattentat som 11 september och det är de som propagerar för demokrati och mänskliga rättigheter.


När det gäller Syriska folket så används de som första battalionen mot Syriska regeringen. Vid nästa fas så kommer Nato och bombar och kanske landstiger med trupper. Det här är modern krigsföring som amerikanerna och britterna har genom round table (RT) och council of foreing relations "CFR" utvecklat och som de använder sig av. En annan modern krigföring som är baserad på teknologiska kunskaper och inte som i det förra social-psykologiska kunskaper heter HAARP. Det används för att skapa jordbävning och på så sätt utsätta det inringade landet för utpressning och som dödade tusentals människor i Japan sist. Den har även används mot Indonesien som även dödade folk i andra länder som Thailand där många svenskar omkom. Det här är alltå ett optimalt bevis på att det som driver USA inte har några som helst kopplingar till mänskliga rättigheter eller demokrati. Men å andra sidan vad kan man förvänta sig av människor som är kapabla att planera och iscensätta attentat som 11 september.

                              

Av ali hosseinzadeh - 17 februari 2012 11:15

Som jag nämnde så finns det en likhet hos illuminatis strategier. En tumregel verkar i alla fall vara att händelsen, brottet eller va man väljer att kalla det är så otrolig att ingen normal person kan tro att de kan göra sig skyldiga för ett sådant tilltag. Vem i sitt normala sinne kunde till exempel tro att amerikaner, läs illuminati kan demolera tvillingstornen i USA på det sättet. Helt otrolig och overkligt. Händelsen är så chockartade så att ingen kan någonsin tro att det finns typer i det egna landet som kan göra sig skyldiga för en sån sak. Men det är inte den enda. Illuminati tänker många gånger långsiktligt och är långt mer kluriga än det ansiktet som de visar utåt, det vill säga George Bush som inte ens kunde läsa enligt medians utsago. De lägger upp scenen och planerar den många gånger långsiktligt och i minsta detalj som det är fallet med multikulturella samhället, med hjälp av median och deras aktörer ute i samhället och ingen anar några misstankar, kanske för att vi är lata och har kanske kort minne som det heter. Vi orkar inte tänka. De ljuger oss rakt i ansiktet. Visar kastruller och säger att det är högtrycksbomb, har nån som bryter på finska när personen ska prata på arabiska, det är tre byggnader som rasar när det ska va två som ska rasa och man ser hur byggnaderna störtar utan nån egentlig anledning, i alla fall building 7 i New York. De har lagt upp det så fint och händelsen är så chockerande att ingen kan någonsin tro att någon i sin rätta förstånd kan komma på tanken att utföra en sån sak.


Så de lägger upp scenen ganska snyggt. Kanske dödar några små barn och påstår att någon psykisk sjuk person som har hört röster. Folk tror på samma sätt som de tror att muslimer är terrorister att psykisk sjuka personer brukar höra röster och knivhugga andra. Scenen har lagts upp och då kommer knivhugget på Anna Lindl och ingen fattar några misstankar. Så snyggt kan det gå. Median gör sin uppgift, läkaren gör sin uppgift och ser till att Anna Lindl blöder ihjäl. De andra politiker är naturligtvis livrädda som Göran Persson. Vad ska de göra?? Det är svenska folket som måste ta tag i det och försvara sina politiker. De valda politiker i Sverige verkar inte skyddas av varken underrättelsetjänsten eller median. Underrättelsetjänsten och median är i händerna på de verkliga makthavarna i så kallade demokratiska världen. De som lever ovanför lagen och vill ta över hela världen. De kontrollerar dollarn och vill nu ta över en framtida världvaluta som baserar på koldioxid. Det är kreditgivarna som har sitt ursprung i tyska gettot som propagerar om demokrati och mänskliga rättigheter. De som vilseleder oss och vill ta över guds roll i hela världen och låta världens befolkning leva i en typ av fantasi och tro att de lever i en demokrati. Där trender som multikulturella samhället, feminism och numera nationalism avlöser varandra och illuminati och deras instrument som Kent Ekeroth går och flinar åt oss. Den situationen som vi lever i nu kan bli världsomspännande är vi uppfostras i dröm och fantasi och manipuleras av våra gudar som säger vad vi ska tro och inte tro, vad som är rätt och vad som är fel. Så det är kanske dags att vakna upp och ställa de här brottslingarna vid väggen. De tillhör ändå de absoluta minoriteteten.



                                           


          Anna Lindl var förmodligen hjälten som dödades av illuminati. Teymor Abdulwahab var en

           fullständigt oskyldig person som dödades och kallades och kallas fortfarande för Sveriges

           enda terrorist. De verkliga terroristerna går å andra sidan fria och skrattar åt oss att vi

           kan ändå vara så dumma!! Vi kanske ändå förtjänar att bli dominerade och behandlade som

          boskap!!

     

Av ali hosseinzadeh - 17 februari 2012 10:33


Tysklands president liksom Håkan Juholt förväntas avgå idag. Han påstås inte ha betalat, eller rättare sagt bjudits på en hotellvistelse någonting som han förnekar. Åklagarmyndigheten har till och med förlett en förhandsundersökning. När det gäller Håkan Juholt så va det ju att hans fru hade gjort sig skyldig för någon typ av bedrägeri. Vi såg vilken typ av förföljelse han utsattes för av den tjänstvilliga median och journalister. Det samma gäller säkert den tyska presidenten.


Men samma media verkar inte bry sig så mycket om vad Rotschild och hans kompanjorer har för sig. De personer som å andra sidan anklagas för olika brott antigen verkliga eller overkliga är deras fienden. De själva är de värsta brottslingarna som har existerat. De dödar folk till höger och vänster, både politiker som Olof Palme, Anna Lindh till sångare och kändisar som Whitney Houston förmodligen är den sista i raden. Granskas de här morden? Nej det gör de inte. Median granskar inte de här morden utan ger de istället den bild som de här brottslingar vill att de ska ha.


Så att kräva att median ska granska de är förmodligen för mycket begärt. De sysslar i alla fall med de värsta brotten som finns och i sin privatliv har de inte heller någon som helst hämningar. De dödar inte bara folk för politiska skäl utan tydligen också för nöjes skull. De kallar det för "human sacrifice". De har sex med spädbarn och deras kompaniorer både politiska och finansiella är med de och på deras fester. De blir aldrig avslöjade så länge de noggrant följer de här typernas agenda, Barack Obama är förmodligen en av de här korrupta typerna och det är förmodligen därför han har blivit president. Han är en så kallade "good guy" i opinionens ögon. Han har inte gjort sig skyldig för någon kriminell handling.


Regeln verkar vara att de värsta brottslingarna framställs som de finaste typerna så länge som de lyder de verkliga diktaturerna, Rotschild och de andra illuminatityperna. De blir valda och blir presidenter medan de som är de som är de verklig hyggliga människorna blir utslagna och i värsta fall blir mördade eller hamnar i fängelse för brott som de inte har begått och som de här typerna utför dagligen. Brott som är en del av deras livsstil, pedofili, våldtäkt, mord, bedrägeri och finansiella brott och allt annat som de anklagar sina motståndare för. Det är alltså den demokratin som vi lever i eller i alla fall tror att vi lever i.


 


PS. Dagens nyheter brukar blockera den här bloggen. Men jag byter bara namn så det lönar sig inte. Här uppe har vi Anna Lindl som har dödats av illuminati. Jag ska försöka förklara hur illumiati går tillväga när de utför likande mord inte bara på politiker utan på de så kallade terrorister. De använder sig nämligen av samma taktik.

Av ali hosseinzadeh - 17 februari 2012 09:16


Jag har i förra inlägget tagit upp ett par mer övergripande exempel för att illustrera hur illuminati finns på båda sidor av konflikter, i de fallen både de som iscensätter terrorism och de som bekämpar det, både de som förordar multikulturalism och tolerans och de som underblåser främlingsfientliga strömningar i samhället.


Men det finns andra förmodligen inte lika långtgående exempel på hur illuminati går tillväga och hur de befinner sig på båda sidor av konflikter. Eftersom illuminati har infiltrerat många organisationer så kan de lätt iscensätta kortsiktiga problem i samhället för att utpressa de parter som inte lyder dem. Sedan har de median som vinklar situationen på det sätt som passar de och tänkt sig.


Till exempel så var det derby mellan djurgårdern och AIK igår med tomma läktare vilket innebär en ekonomisk smäll för båda lagen. Här kan illuminati mycket väl kontrollera ett antal poliser som är våldsamma mot supporterna som fångas upp av de välplacerade och lydiga journalister och tvkameror. Nästa steg blir det att får supporterklubbarna att utmana fansen till bojkott av matchen antingen genom att betala de eller så äger de supporterklubbarna helt enkelt. Fans och idrottshuligerna är viktiga instrument för illuminati för att skapa kaos och utsätta de man vill för utpressning någonting som vi har sett flertal exempel på i sistone. Varför gör man det då? Ja, för att de, i det här fallet vill utsätta klubbarna för utpressning och markera,för att få de att lyssna på eller gå på deras krav.


Jag säger inte att det är på det sättet just den här gången, det kan mycket väl va, men det är inte det som är viktigt, utan det som är viktigt är att veta hur illuminati går tillväga och vilka instrument de har till sitt förfogande. Det är endast så man kan frigöra sig från deras kontroll. Genom att veta hur de går tillväga och inte gå i de fällor som de har satt upp.


En annan ganska besynnerlig situation i sistone är sj. Nu vill de alltså sluta sälja biljett på tågen. Det är igen enskild händelse. Jag åker tåg med jämna mellanrum och ska göra det idag också. Hela tiden är det någonting som krånglar, förseningar är väl en av dem. Nu ska de alltså sluta sälja biljett på tågen någonting som många har förmodligen vant sig vid. Varför gör man en sån grej?? Jo för att frustrera folk. Har man kontroll över SJ och vill utsätta svenska politiker för utpressning så kan de använda sj för att frustrera svenska folket. Självklart kan det här ha långgående effekter inte bara för personen i fråga utan socialt och på samhällsnivå.


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards