Alla inlägg den 18 mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 18 mars 2012 22:36

Det är svårt att komma med en avslöjande kommentar om saker som står i tidningar. Det känns att de flesta vet vad det är för värld vi lever i. Personligen är jag i alla fall jätte intresserad av hur Rotschild, hans familj och kompanioner lever. Det står en hel del i tidningar om hur diktaturer som Saddam Hussein och Muammar Khadaffi lever eller levde, men inte mycket om hur de riktiga diktaturerna Rotschild och Rockefeller lever.


Rockefeller har ju nåt familjehus i USA och Rotschild har ju massvis med egendom som är kända. Men det är ändå skalet. Det som är intressant är hur de lever inuti de här husen. Man läser ju lite eller mest rykten om deras extravaganta fester med sexorgier, där de offrar människor och våldtar späddbarn. Däremot finns det inte så mycket om deras vardagsliv. Deras hus dekoreras säkert me ovärderliga kulturskatter som vi inte trodde fanns. Det är den bilden jag får i alla fall.


I och för sig så var den där David Rotschild på en äventyr med sin segelbåten plastiki. Men det skadar som sagt inte med lite mer information.


           

Ovido - Quiz & Flashcards