Alla inlägg den 25 mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 25 mars 2012 16:42


Som jag uppfattar det så är median en väldigt viktig del för illuminatis eller England för att kunna dominera världen. England eftersom Illuminati har sin högsäte i city of London. Sen har de som sagt Israel som också ägs av de, framför allt av deras stjärna Rotschild, och sen kontrollerar de dollarn och därmed kan suga ut världen eftersom dollarn i princip är världens reserv valuta. Med de pengarna de köper sedan upp ländernas strategiska tillgångar och därmed möjligheten kontrollera de och utsätta de för utpressning. Stockholmsbörsen, SAABB och VOLVO är förmodligen bra exempel hur illuminati använder såna tillgångar för kontroll och utpressning. De äger förmodligen många andra strategiska tillgångar i Sverige som SJ, sjukhus, fotbollsklubbar som syrianska, svenska rättsinstituationer med mera, med mera. Tillgångar som är extremt ogynnsama för Sverige vid de fall illuminati känner att de vill sätta press på landet.


De här är minst sagt väldigt angelägna saker att granska men det kan man inte förvänta sig att median ska göra, eftersom illuminati som sagt äger median. Sedan så kontrollerar de viktiga sport och musikevenemang som de använder flitigt och som ger de makt på världsscenen. Nu närmar vi oss OS i London. Det blir intressant vad de har planerat för oss där. Någonting som jag upptäckte när det gäller fotbollsem som också går snart är att Polen hamnade i den absolut lättaste gruppen och Tyskland i den absolut svåraste. Det är nämligen så England använder sin makt över spelevenemangen för att sätta press på olika länder i det fallet Tyskland. Nämligen genom att antigen hjälpa eller stjälpa för rivaliserande länder på ett sätt som passar dem och stärka deras fientlighet och rivalitet. Själva skonas de naturligtvis från alla såna typer av undertryckande situationer eftersom de kan kontrollera de här evenemangen. De kan till och med se till att trycket mot England minskar genom att iscensätta olika händelseförlopp på ett lämpligt sätt. Här drar de sig naturligtvis inte från att iscensätta terroristattentat.


Jag läste i alla fall i presstv att många Israeler hade gått ut och protesterat mot krig mot Iran. Det påvisar en viss vaksamhet och att Israelerna har blivit trötta på att bli kanonmat och hela tiden användas för at påverka händelseförloppet i världen till illuminatis fördel. Det är goda nyheter tycker jagDet är så man ska göra, nämligen genom protester markera mot såna typer av otillbörliga påverkningar av händelseförloppet i världen som Storbritanien använder sig av.


 

Ovido - Quiz & Flashcards