Alla inlägg den 5 mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 5 mars 2012 19:02

Jag har nämnt lite om illuminati/NWO ordningens strategier som inte biter lika bra längre. De har inte lyckats att avsätta Assad med att beväpna så kallade "fredliga" demonstranter och de "fredliga" demonstranterna kommer förmodligen inte kunna uträtta så mycket i Ryssland heller. Alltså strategierna biter inte lika bra längre men det är inte det jag ska prata om utan lite mer om vad de här strategierna går ut på.


De personer som mördas eller röjs undan av illuminati/NWO ser i alla fall ut att ha dött en naturlig död, har varit brottslig av något slag, psykiskt sjuk börjar också bli ganska vanligt och den mest nyfunna metoden är kanske att framställas som om man har varit självmordsbombare.


Nu har två västerländska journalisterna Mari Colvin och Remi Ochlik dödats i Syrien och det har visats sig nu att de har dödats av rebeller, alltså enligt medians utsago hittintills "fredliga" demonstranter. Det läste jag i presstv idag och det är inte så förvånande. Det finns naturligtvis även journalister som har fått nog av de här hänsynslösa typerna som spelar katt och råtta lek med människorna. Men i alla fall har de dödats av rebellerna. Rebeller eller de "fredliga" demonstranterna är i sin tur radiostyrda av USA/Storbrittanien och Israel. Man får helt enkelt utgå att de har varit oönskade av de här tre länderna och röjts ur vägen.


Man säger att det är tillåtet att vara oppositionell men i verkligheten brukar alltså de politisk oppositionella mördas och röjas undan på annat sätt och man får det att framstå som att de har varit sexbrottslingar, att de har varit på fel plats på fel tid, som det gäller de här två journalisterna eller dödats av en galning som hört röster.


Politiska oppositioner eller ovälkomna personer som står i vägen beskylls helt enkelt för alla möjliga anklagelser, korruption, landsförräderi, möjligheterna är många och illuminati/NWO ordningen har fria händer det är ingen som ställer de till svars.


Problemet är att den här typen av strategier börjar bli för många, enligt min egen bedömning är det bara tecken på att slutet är nära eller vi närmar oss ett skede där de här typerna måste bestämma sig för att göra någonting eller att gå under och det är, som jag nämnde i mitt förra inlägg, det som vi inte riktigt vet. Nämligen hur långt de är beredda att gå!


                                                    

Av ali hosseinzadeh - 5 mars 2012 18:31


Det gäller att uppdatera sig om illuminati/NWO ordningen. Jag kollade nyligen på Alex Jones och han påstod att det pågår valfusk i det nuvarande valet i USA. Att det har pågått protester där tror jag att de flesta vet, det har till med varit lite rapporter i den så kallade fria median om det. Men ingenting om att det har varit folk som har gripits i samband med det. Jag följer lite andra tidningar som presstv och fick reda på det på det sättet.


Det gäller som sagt att man uppdaterar sig om illuminati/NWO ordningen. Och all information är naturligtvis inte vänskapligt. Det finns som jag har nämnt information som är avsedd att vilseleda.


Vad kommer det att hända undrar man nu? Enligt mina egna bedömningar så befinner sig illuminati/NWO ordningen i partärunderläge. Men man kan inte vara säker. De försöker förmodligen fortfarande att hitta nya strategier baserad på de nuvarande förhållandena, och i värsta fall går allting enligt planer.


Det finns ju som jag har nämnt tidigare utsagor att de planerar att minska jordens befolkning med 9/10 delar. De har redan färdigbyggda underjordiska skyddsrum som står mot all typ av förödelser, bland annat kärnvapen. Det är det man inte vet, nämligen hur långt de är beredda att gå. De gamla metoderna biter inte lika bra längre, det såg man senast i Syrien och nu i Ryssland. Folk börjar bli vakna. Många pratar om illuminati/NWO ordningen. Deras tidigare segervapen median är helt blaska. Man ställer sig frågan om vad deras nästa drag blir och om de är beredda att iscensätta flerfaldig och samtidig folkmord där miljarder människor dör på kuppen!?


I annat fall så kommer det förmodligen bara att gå neråt och förmodligen på ett accelererande sätt och då syftar jag framför allt på USA/Storbrittanien/Israel alltså den moderna terrorismens axelmakter. Det är så tragedikomiskt att de anklagar andra för just det.


                                                         

Ovido - Quiz & Flashcards