Alla inlägg den 19 mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 19 mars 2012 11:57

Jag visste att det skulle komma. Nämligen attacken mot kungafamiljen och prinsessan Estelle. Idag sköts i alla fall tre judiska barn vid en förskola i Frankrike, (En attentat som är lika skumt som massakern på Öttoya och 911 attentaten) och precis under den artikeln har dagens nyheter och aftonbladet en artikel om att prinsessan Estelle ska döpas.


Det är saker som man reagerar på. Inte bara attentatet i Frankrike utan även median sätt att lägga upp sin nyhetsrapportering. Är det här slumpen eller ligger någonting annat bakom de och som vi har lärt oss så händer ingenting utan orsak i den här världen.


Därmed har både dagens nyheter och aftonbladet en högst osmakligt, med dessto mindre övveraskande attack mot kungafamiljen i och med att de valde att kalla det nya familje tillskottet för Estelle. Någonting som jag har resonerat kring tidigare.


Attacken mot den judiska förskolan är i sin tur ytterligare bevis för Rotschild beredvillighet och vilja att även offra det judiska folket för sin egen agenda.


                                                        

Ovido - Quiz & Flashcards