Alla inlägg den 20 mars 2012

Av ali hosseinzadeh - 20 mars 2012 21:15

  

Man får många gånger lära sig läsa mellan raderna för få reda på hur verkligen förhåller sig och vilken värld vi lever i. I alla fall om man vill ta del av den information som har producerats av etablerade samhällsinstitutioner som universitet och median.


Det känns ibland att man måste läsa 99 sidor lögner för att kunna få fram en sida sanning som någon ärlig skribent försöker få fram mellan raderna. Läser just nu Dan Brown bok "den förlorade symbolen", och funderar att läsa hans andra bok "Da Vincikoden" också. Det känns nämligen att han berör lite av det livet och den verkligheten som illuminati lever, någonting som jag är intresserad som jag nämnde innan.


Men som sagt så måste man läsa en hel del dygna och sedan hoppas på att få ta del av lite verklig information, i bästa fall. I värsta fall så är informationen rakt igenom lögner. Det finns nämligen inte bara ärliga människor som jobbar inom median och univeristeten utan också de som medvetet bedrar eller rakt igenom naiva och som inte har fått nys om riktiga verkligheten hur otroligt det än låter.


I vilket fall som helst så är det inte lätt att hela tiden söka efter någon sann kommentar eller genom att läsa mellan raderna för att få lite information här och där och lägga pussel hela tiden. Jag trodde själv att jag hade lässvårigheter och att det var därför jag inte klarade av att läsa någonting eller fick anstränga mig att ta mig igenom nån bok jag läste. Nu börjar man fatta vad det beror på, nämligen att det man läser är antingen till att manipulera eller att säga någonting mellan raderna och det faktiskt ganska energikrävande och utmattande även om man inte vet om det. Man blir bara förvirrad och bortkommen. Den insikten fick jag när jag läste William Engdahls böcker. Aldrig någonsin har jag kunnat ta mig igenom någon bok så smidigt. Allt sitter klockrent och det är för att han berör verkligheten som den är till skillnad från de allra flesta. Det är inte svårare än så.


 

Av ali hosseinzadeh - 20 mars 2012 13:49

En sak måste man ha klart för sig. De som ligger bakom illuminatis strategier är cyniska, psykopater och älskar nyttiga idioter och det är därför de har nu gett sig på att manipulera människor baserad på nationalism och rasism.


Anledningen till det är att nationalister och de som tänker i rasiska och etniska termer är kort och gott idioter som kan ganska enkelt manipuleras och utnyttjas. Och de är alltid övertygade att de har rätt och är beredda att göra allt för sin sak. De är helt enkelt trippel idioter och såna människor älskar som sagt illuminatis arkitekter. Titta bara vilket elände de här rebellerna, som jag har nämnt tidigare blivit manipulerade baserad på etniska grunder kan ställa till med på beställning.


Hela landet är i kaos och de här idioterna fortsätter att skjuta folk och de är inte ensamma. Nationalistiska idioter finns överrallt och de här cyniska psykopaterna behöver bara iscensätta en terroristattentat som den i Stockholm så blir de vilda och går upp i taket. Eller så behöver man bara sprida lite historier kring hur invandrare och andra folk våldtar och begår andra brott. De här nyttiga idioterna kan lätt mobiliseras för att ställa till elände. Och återigen har vi den mulitikulturella samhället som har skapats av illuminatis rävar och står i dess tjänst.


Man får helt enkelt kontroll över landets politiker genom att ha möjligheten att manipulera folk fram och tillbaka med både påhittade, verkliga, utplockade och iscensatta historier och händelser. Se återigen bara den här flyktingstormen som de har skapats i Syrien och FN chefen vars liv liksom andra ledare är fullständigt i händerna på världens verkliga diktaturer tycker att situationen är oacceptabelt och som väntat har han udden riktat mot syriens ledare.


En annan sak som är på tapeten och till för att sätta just såna primitiva känslor i brand är alla de här massakrerna. Massaker mot ungdomar i Norge, massaker på judiska barn i judisk förskola, massaker begått av en amerikansk soldat i Afghanistan och de återkommande massakerna i Irak.


Alla de massakrerna spelar som sagt på etniska, sekteristiska, rasistiska känslor, är iscensatt av illuminati avsedda att manipulera rasister och nationalister. De tänker helt enkelt inte med någonting annat än reptilhjärnan och har oftats en väldigt förenklad världsbild och inte är insatta i någonting. De är perfekta offer för illuminatis bedrägerier helt enkelt.


                              

Ovido - Quiz & Flashcards